Lehetek beteg ha elkezdek edzeni?
Vékony alkat vagyok, aki ha rohadt sokat eszik akkor se fog hízni(tudom kalóriatöblet, de ezt edzés mellett akarom, nem csak úgy random elhízni) viszont itt jön a probléma, hogy bármikor nekiállok edzeni, otthoni súlyzózás, futás, street workout pályák stb lebetegszek.
Nem hajtom túl magam. szerintem az immunrendszeremmel nincsen semmi baj mert ha nem edzek nem betegszek le+immunerősitőt is szedek stb
túlhajtani se hajtom túl magam
még 8. utáni nyáron 3 hónapot edzettem, nem volt semmi bajom csak megfájdult a kezem mert azthittem tudok szériázni nagy súllyal, és nem vettem komolyan a fájdalmat mert azthittem izomláz
1 év kihagyás
és azóta 4x próbáltam meg elkezdeni de mindig elkaptam valami lázas, vírusos megbetegedést
lehet köze az edzésnek ehhez? ha igen, valami tipp mit kéne csinálnom? mert engem zavar, hogy vékony vagyok..de ezzel így nem tudok mitcsinálni mert félek, hogy megint lebetegszek
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!