Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetek beteg ha elkezdek edzeni?

Lehetek beteg ha elkezdek edzeni?

Figyelt kérdés

Vékony alkat vagyok, aki ha rohadt sokat eszik akkor se fog hízni(tudom kalóriatöblet, de ezt edzés mellett akarom, nem csak úgy random elhízni) viszont itt jön a probléma, hogy bármikor nekiállok edzeni, otthoni súlyzózás, futás, street workout pályák stb lebetegszek.

Nem hajtom túl magam. szerintem az immunrendszeremmel nincsen semmi baj mert ha nem edzek nem betegszek le+immunerősitőt is szedek stb

túlhajtani se hajtom túl magam

még 8. utáni nyáron 3 hónapot edzettem, nem volt semmi bajom csak megfájdult a kezem mert azthittem tudok szériázni nagy súllyal, és nem vettem komolyan a fájdalmat mert azthittem izomláz

1 év kihagyás

és azóta 4x próbáltam meg elkezdeni de mindig elkaptam valami lázas, vírusos megbetegedést

lehet köze az edzésnek ehhez? ha igen, valami tipp mit kéne csinálnom? mert engem zavar, hogy vékony vagyok..de ezzel így nem tudok mitcsinálni mert félek, hogy megint lebetegszek

17F

2019. aug. 8. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy és hány kg hogy ennyire vékony vagy?
2019. aug. 8. 19:05
 2/4 A kérdező kommentje:
180cm és 61-63kg között mozog a testsúlyom
2019. aug. 8. 20:02
 3/4 A kérdező kommentje:
61-62* bocsánat
2019. aug. 8. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a titok (nekem is ez volt az új terem óta...), hogy edzés után közvetlen kezet kell mosni, majd én kb 10 perc alatt hazaérek, akkor is még1x kezet mosok, mielőtt bármihez hozzáérek. Én nem betegedtem le komolyabban, csak torok fájás, meg némi hasfájás, hígabb cumó. Valszeg ritkábban takarítanak, vagy ki tudja. És nem tudom milyen vitamint tolsz, de egy mega daily one elfér.
2019. aug. 10. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!