Kreatin mennyi idő után kezd el hatni?
Figyelt kérdés
2 hete szedem minden nap ahogy elő van írva de eddig semmi. Persze tudom h nem kell drasztikus változásra számítani de egyébként mennyi idő múlva hat? Egyelőre semmivel nem tudok nagyobb súlyokkal dolgozni.2019. aug. 4. 16:39
1/5 anonim válasza:
Az attól függ milyen észterkötést tartalmaz a molekula
2/5 anonim válasza:
Valakinél nem használ, nem egy csodaszer, ne is várd a csodát.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom, van aki meg sem érzi h szedi. De ha mégis hat akkor mennyi ido után kb.? 1-2 hét vagy több?
2019. aug. 4. 23:26
4/5 anonim válasza:
Alapból 2hét után már kellett vola legalább 2.5kiló+, de ez ember függő.
5/5 anonim válasza:
Ha volt 3-4 nap betöltés, akkor 2 hét múlva érezned kellene. De ne úgy képzeld el, hogy eddig nyomtál 80-al fekve, és egyik hétről a másikra 90-el menni fog ugyan az. Először azt veszed észre, hogy az a sorozat ahol eddig nem volt tartalék ismétlésed, megy 1-2 tartalék ismétléssel, talán bele is nyomod azt az 1-2 plusz ismétlést. Ahhoz kell pár edzés, hogy 5-10% erőnövekedés legyen, de olyan 3-4 hét múlva már azért illik fentebb pakolni a rudakat.
Én ahol határozottan észrevettem relatíve rövid idő alatt a hatását az a kardió jellegű terhelés. Nincs izomfáradás futás közben ugyan azon a távon amit addig futottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!