Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudnák jobban fejlődni...

Hogy tudnák jobban fejlődni felhúzádban, fekenyomásban, és guggolásban?

Figyelt kérdés

Egy ideje ezt az edzéstervet csinálom

[link]

Ugye ez 4 napos és ezen a 4 napon törekszek h minden gyakorlatot normál súllyal csináljak és meglegyen a megadott ismétlés. Arra gondoltam, hogy a felhúzásnak fekvenyomásnak guggolásnak csinálnék egy plusz "erő" napot. Ugye ha sima napon maxolnék akkor úgy kéne hogy a végén már csak 1 ismétlés menne a súlyból és akkor máris nem követem az edzéstervet. Mert igazából az a gond,hogy egyre nagyobb súllyal szeretnék guggolni, stb és sokan azt mondják hogy majd idővel, de én ezt nem hiszem el mert nem tudtam növelni rajtuk. Szval egy ilyen nap megoldható lenne és tudnátok rá példákat írni? Bocsánat hogy kicsit összeszedetlenül irtam a kérdést, reggel is van meg fáradt is vagyok. 16/F 170cm ~ 70kg

2019. aug. 3. 05:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
16 évesen máris tönkre akarod tenni magad? Enged meg, hogy gratuláljak!
2019. aug. 3. 07:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Mi? :D
2019. aug. 3. 08:13
 3/14 A kérdező kommentje:
Vagy akkor tudnátok tanácsokat adni hogy fejlődjek plusz nap nélkül?
2019. aug. 3. 08:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ugy, hogy magadnak allits ossze edzestervet, es ne a neten osszeirtakat kovesd esz nelkul. Plane ezt ne, mert ez haladoknak szant, te nem az vagy.
2019. aug. 3. 09:25
 5/14 A kérdező kommentje:

Ez a legjobb edzésterv amit eddig használtam. másrészt én nem hiszek abban hogy van "kezdő" meg "haladó" edzésterv

Mindenkinek mások az igényei én soha nem fejlődtem az osztott 3 vagy több napos edzéstervektől. Ez vált be eddig a legjobban.

2019. aug. 3. 10:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szar felosztás ha ebben a három gyakorlatban akarsz fejlődni. A titok: gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás. Ezért a te szinteden jobb gyakrabban végezni ezeket a gyakorlatokat. Nyomni meg guggolni simán lehet heti háromszor, ha nem is a fő gyakorlatot végezve minden edzésen hanem valamilyen variációt, felhúzásból elég lesz egy, de arra is mehet valamilyen kiegészítő a hét másik napján pl hiperhajlítás, RDL stb. A maradék időben meg csinálhatsz más gyakorlatokat de ne ilyen bziságokat mint vállvonogatás vagy könyöknyújtogatás kèzi súllyal... Tolódzodás, húzódzkodás, mellé hogy egyben maradj core edzés, archoz húzás és egyebek.
2019. aug. 3. 10:33
 7/14 anonim ***** válasza:
50%
Mit mizel? Majd jól tönkre vágod az ízületeidet, a fejlődésben lévő izomzatod, szalagaid aztán lesz sírás...
2019. aug. 3. 11:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#5 akkor valamit nagyon szarul csinalsz. De te tudod.
2019. aug. 3. 12:11
 9/14 A kérdező kommentje:

11:34-es mi a probléma? Mi bajom lehetne attól hogy helyesen végzem a gyakorlatokat?:DDD

Fejtsd már ki bővebben légyszives mert ez a "súlyzós edzés megállít a növekedésben, tönkreteszi az izületeidet" eléggé idejétmúlt

2019. aug. 3. 12:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Akkor tudnátok küldeni egy olyan tervet ahol több ilyen gyakorlat található?
2019. aug. 3. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!