Hogy tudnák jobban fejlődni felhúzádban, fekenyomásban, és guggolásban?
Egy ideje ezt az edzéstervet csinálom
Ugye ez 4 napos és ezen a 4 napon törekszek h minden gyakorlatot normál súllyal csináljak és meglegyen a megadott ismétlés. Arra gondoltam, hogy a felhúzásnak fekvenyomásnak guggolásnak csinálnék egy plusz "erő" napot. Ugye ha sima napon maxolnék akkor úgy kéne hogy a végén már csak 1 ismétlés menne a súlyból és akkor máris nem követem az edzéstervet. Mert igazából az a gond,hogy egyre nagyobb súllyal szeretnék guggolni, stb és sokan azt mondják hogy majd idővel, de én ezt nem hiszem el mert nem tudtam növelni rajtuk. Szval egy ilyen nap megoldható lenne és tudnátok rá példákat írni? Bocsánat hogy kicsit összeszedetlenül irtam a kérdést, reggel is van meg fáradt is vagyok. 16/F 170cm ~ 70kg
Ez a legjobb edzésterv amit eddig használtam. másrészt én nem hiszek abban hogy van "kezdő" meg "haladó" edzésterv
Mindenkinek mások az igényei én soha nem fejlődtem az osztott 3 vagy több napos edzéstervektől. Ez vált be eddig a legjobban.
11:34-es mi a probléma? Mi bajom lehetne attól hogy helyesen végzem a gyakorlatokat?:DDD
Fejtsd már ki bővebben légyszives mert ez a "súlyzós edzés megállít a növekedésben, tönkreteszi az izületeidet" eléggé idejétmúlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!