Tömegelés vagy szálkásítás?
Üdvözletem!
Abban kérném a segítségetek ,hogy szerintetek melyikbe érdemes belekezdeni?
Válaszaitokat előre is köszönöm!(Elnézést ha van helyesírási hiba nem vagyok Magyar.)
Volt eddig rendes étrended és edzésterved ?!
Gondolom nem.Felesleges elkezdni szálkásítani mert csont és bőr maradsz izom nélkül.
Mehet a tiszta tömegelés + heti 2-3 kardió edzés egészségügyi szempontból sem elhanyagolható.
Most kezdek el edzeni az étrendem a következő
2 tskg fehérje(marha,tonhal,csirkemell,comb)
4-5 tdks ch(fehér rizs,tk tészta,tk kenyér,barna rizs,)
1 tskg zsír(lenmagolaj,omega 3 kapszula,mogyoró)
40-50 g rost
Multivitamin,magnézium,calcium.
Először is a mogyorót felejtsd el a toxinok miatt!
A többi felvázolt kaja jó, a shop builder forrásként jó.
Amit rosszul csinálsz, az a túlbonyolítás. Mindig halálra fáradok az ilyen számolgatástól. Az jön le nekem belőle az ilyen emberekről, akik erre ráérnek, hogy nincs életcéljuk, nincs dolguk és halál körülményesek.
Fogod, összeraksz egy kajálást mittomén, napi kb. 250g barnarizzsel meg fél kiló hússal, mellé sok zöldséggel, tolod egy darabig, aztán megnézed, hogy hízol, vagy csoffadsz tőle. Ha hízol, lejjebb veszed a rizst, feljebb nyomod a zöldséget, ha fogysz, akkor a zöldséget hagyod az eredetin, de a rizst felfele nyomod. Ennyi kb. a lényeg. Nem atomfizika.
Tömegelés.
+ igaza van #8-nak, hobbi szinten felesleges számolgatni. Arról nem is beszélve, hogy mindenki szervezete másképp működik, szóval kamu, hogy van egy olyan képlet, amivel mindenkinek ki lehet pontosan számolni. Az a tuti, ha kitapasztalod, Neked miből mennyi kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!