Ti bennetek is van aggresszió a teremben?
Én eleg nehezen bírok magammal gyakran odaszolok másoknak mert pl szrul csinalja a gyakorlatot vagy a gépeken telefonozik
Nagyon felbszak az agyam az ilyenek.
Az is igaz a tesztóm elég magasan van...
@11
"Ti bennetek is van aggresszió a teremben?
Én eleg nehezen bírok magammal gyakran odaszolok másoknak mert pl szrul csinalja a gyakorlatot vagy a gépeken telefonozik"
Arrogancia: "Az arrogancia ugyanúgy az agresszió egy vonatkozása, mint az agresszió színlelése, aminek a szükségtelen büszkeség számít. Az arrogáns személy bízik saját képességében és vallott értékeiben, gyakran keresi is azt a foglalkozást, szerepet, helyzetet és lehetőséget, ahol a magánál ”kevesebbeket” rendreutasíthatja vagy helyreteheti, ez az ő pszichológiai nyeresége."
Na, ne irigykedj, biztos nem a te hibád, hogy te még ennyire sem vagy képes :)
Végülis fidesz szavazókra is van szüksége ennek az országnak, kellenek ide a hülyék.
"Milyen ügyesen használod a googlet. Ügyes!"
Ne terelj! Nem baj, ha nem tudod, mi az az arrogancia, és tudom, h ciki így belevauvauzni, de ez van. Legalább tanultál. De a szar visszalapátolása még nagyobb ciki, ezt elkerülhetted volna
Úristen! Egy anonim troll fórumon azt mondták nekem, hogy ciki vagyok meg fideszes. Megyek menten felvágom az ereimet!
Komolyan, mit gondolsz most azt írod, hogy én vagyok a ciki mert te tudsz googlezni. Uha. Attól érzed magad nagy embernek mert kikerested nekem mit jelent az, hogy arrogáns és bemásoltad? Komolyan? Azt hiszed én nem tudom. Most elegedetten hátradőlsz, hogy huh de jól megmondtam neki. Mekkora okos vagyok! Ezaz!
Na öregem ez az ami szánalmas :D
Meg az a szánalmas amikor nem veszitek észre, hogy melyik kérdés ami provokatív troll kérdés és halál komolyan elkezdtek válaszolni. Na az a ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!