Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti bennetek is van aggresszió...

Ti bennetek is van aggresszió a teremben?

Figyelt kérdés

Én eleg nehezen bírok magammal gyakran odaszolok másoknak mert pl szrul csinalja a gyakorlatot vagy a gépeken telefonozik

Nagyon felbszak az agyam az ilyenek.

Az is igaz a tesztóm elég magasan van...

2019. júl. 30. 10:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
48%
Aztán ez mitől arrogáns?
2019. júl. 30. 13:30
 12/29 anonim ***** válasza:
91%

@11

"Ti bennetek is van aggresszió a teremben?

Én eleg nehezen bírok magammal gyakran odaszolok másoknak mert pl szrul csinalja a gyakorlatot vagy a gépeken telefonozik"

Arrogancia: "Az arrogancia ugyanúgy az agresszió egy vonatkozása, mint az agresszió színlelése, aminek a szükségtelen büszkeség számít. Az arrogáns személy bízik saját képességében és vallott értékeiben, gyakran keresi is azt a foglalkozást, szerepet, helyzetet és lehetőséget, ahol a magánál ”kevesebbeket” rendreutasíthatja vagy helyreteheti, ez az ő pszichológiai nyeresége."

2019. júl. 30. 14:30
 13/29 anonim ***** válasza:
44%
Milyen ügyesen használod a googlet. Ügyes!
2019. júl. 30. 14:34
 14/29 anonim ***** válasza:
44%
És még a ctrl+c, ctrl+v t is ismeri
2019. júl. 30. 14:35
 15/29 anonim ***** válasza:

Na, ne irigykedj, biztos nem a te hibád, hogy te még ennyire sem vagy képes :)

Végülis fidesz szavazókra is van szüksége ennek az országnak, kellenek ide a hülyék.

2019. júl. 30. 15:00
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

"Milyen ügyesen használod a googlet. Ügyes!"

Ne terelj! Nem baj, ha nem tudod, mi az az arrogancia, és tudom, h ciki így belevauvauzni, de ez van. Legalább tanultál. De a szar visszalapátolása még nagyobb ciki, ezt elkerülhetted volna

2019. júl. 30. 15:12
 17/29 anonim ***** válasza:
5%

Úristen! Egy anonim troll fórumon azt mondták nekem, hogy ciki vagyok meg fideszes. Megyek menten felvágom az ereimet!

Komolyan, mit gondolsz most azt írod, hogy én vagyok a ciki mert te tudsz googlezni. Uha. Attól érzed magad nagy embernek mert kikerested nekem mit jelent az, hogy arrogáns és bemásoltad? Komolyan? Azt hiszed én nem tudom. Most elegedetten hátradőlsz, hogy huh de jól megmondtam neki. Mekkora okos vagyok! Ezaz!

Na öregem ez az ami szánalmas :D

Meg az a szánalmas amikor nem veszitek észre, hogy melyik kérdés ami provokatív troll kérdés és halál komolyan elkezdtek válaszolni. Na az a ciki.

2019. júl. 30. 15:43
 18/29 A kérdező kommentje:
Szájatokra vigyazzatok
2019. júl. 30. 16:17
 19/29 anonim ***** válasza:
88%
A kérdező látszik hogy selejt, semmirevaló, büdös cig..., nem az őskorba élünk öreg, az csinál mindenki amit akar pihenőidőbe, ha ez téged felba*z, akkor eléggé nagy baj van a fejedben. "Az is igaz a tesztóm elég magasan van..." Ezzel arra célzol hogy tesztot szúrod magadba? :D Hát sajnos az átlag kondis iq-t nem ütöd meg, de a kox neked is megy ezek szerint te buta sz*r.
2019. júl. 30. 16:48
 20/29 A kérdező kommentje:
Na megjött hófehérke is, csak azt nem tudom, ki kérdezte :D
2019. júl. 30. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!