Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták? Ti bennetek is...

Egyetemisták? Ti bennetek is van ez az érzés?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, 24 évesen fogok végezni. Már nagyon várom, hogy végre dolgozhassak a választott szakmámban. Annyit agyalok és idegeskedek azon, hogy vajon majd hova fognak fel venni és milyenek lesznek a munkatársak, a főnök. Félek mi lesz, ha már elkezdek dolgozni és nem is fog tetszeni? Mert csak tanulok és tanulok és nem tudom majd milyen lesz valóban dolglozni benne.

És 24 évesen már hova tanuljon ki az ember valami mást:(

Ti is vagy csak én érzem, hogy félek ettől az egésztől?

Diákként már nagyon sokat dolgoztam, de az más.

2019. júl. 30. 09:53
 1/1 anonim ***** válasza:
50%
Korodhoz képest elég éretlen vagy. Nem kell rágörcsölni, lesz ami lesz. Viszont ennyi idős korodra illendő eldönteni, hogy valóban ez a jó szak neked vagy sem.
2019. júl. 30. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!