Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » EGYETEMISTÁK! Valaki került...

EGYETEMISTÁK! Valaki került át most a nyáron állami ösztöndíjasról önköltségesre az átlaga miatt?

Figyelt kérdés
Nekem most jött az üzenet, hogy áttettek amit nem értek mert eddig úgy volt, hogy minimum 2,5-ös átlag kell illetve 18 kredit. Ez megváltozott volna? És ha igen ilyen esetben az egyetemnek nem kellene tájékoztatnia erről?
2019. júl. 29. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Tájékoztattak, kaptál mailt, nem?
2019. júl. 29. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Mindenki kap ilyen átsorolásról emailt, de az email alján áll, hogy ténylegesen átsoroltak-e. Elég csalóka, én is minden évben megijedek :D Ellenőrizd, hogy tutira átkerültél-e.
2019. júl. 29. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Két félév kell elérni 36 kreditet és az átlagot, ha ez nincs meg, átsorolnak.
2019. júl. 29. 12:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak arról kaptam emailt hogy átsoroltak. De semmi más info nincsen benne. A 36 kredit bőven megvan 2,7es átlag. Az átlagot nem tudom elég-e mert szeptemberben kezdtem és akkor azt mondták, hogy 2,5-nek kell lennie minimum, de most mégis átraktak. Szóval nem értem és egyenlőre az emailemre se válaszolnak. A suli honlapjàn mèg mindug 2,5 van kiírva.
2019. júl. 29. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:
A hivatalos bejegyzésnél jelent meg az átsorolás nekem. Én emailt nem kaptam.
2019. aug. 1. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!