Bejutottam az egyetemre, de nem szeretnék idén még oda menni, lehetséges lesz jövőre?
Figyelt kérdés
99% hogy megvan a pontom, szóval mondhatom hogy bejutottam. Állami támogatottra jelentkeztem
Lehet viszont lesz egy 7 hónapos EVS lehetőségem, amit szerintem kár lenne kihagyni
Ha idén nem iratkozok be attól jövőre jelentkezhetek megint állami finanszírozottra?
2019. júl. 15. 10:33
1/15 anonim válasza:
Persze, hogy jelentkezhetsz. Csak számolj azzal, hogy 2020-tól a felsőoktatásba való bejutás feltétele egy emelt érettségi és egy B2-es nyelvvizsga
3/15 anonim válasza:
Ha az akkori követelmények meglesznek, akkor igen.
4/15 anonim válasza:
Természetesen ! Az évet passziváltatni kell ! Ha bejutsz rád még nyilván az idei felvételi szabályok vonatkoznak ! Jövőre nem kell újra felvételizni hisz Téged felvettek csak egy év csúszással kezdesz . Ezzel elhasználod az egyéves passziváltatási lehetőséget,
5/15 anonim válasza:
Ezt a linket még küldöm segítségnek ! [link]
6/15 anonim válasza:
Én úgy tudom sok helyen nem lehet egyből passzívval indítani, főleg nem 2 félévvel egyszerre. Talán csak nyomós indokot fogadnak el, mondjuk terhesség vagy műtétek..
7/15 A kérdező kommentje:
De ha be se iratkozok?
2019. júl. 15. 14:35
8/15 anonim válasza:
Jelentkezhetsz, mint már leírtuk páran.
9/15 A kérdező kommentje:
De mi ez a passzivaltatas, az utolsó előtti mondta hogy nem lehet egyből két félévet kihagyni
Egyébként Corvinusrol van szó
2019. júl. 15. 14:38
10/15 anonim válasza:
Nézzél utána,hogy a Egyetem vizsgaszabályzata nem tesz-e lehetővé a passziváltatást már az első évben ! Mérlegelni, kell most egy "biztos bejutás " de ha van vagy lesz nyelvvizsgád az idei jó eredményeddel jövőre is elég lehet.Nem zárja ki az állilag finanszírozott 13 félévet esetleg az első év elvégzése után nincs e lehetőséged EVS-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!