Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most kipróbalnam ezt az edzés...

Most kipróbalnam ezt az edzés tervet és érdekelne jó lehet e?

Figyelt kérdés

Szóval mell: 3 gyakorlat pl fekvenyomás stb. Aztán jönne váll első delta egy gyakorlat majd oldalsó delta pl oldalemelés. Aztán tricepsz két gyakorlat és ez egy nap.

Következő nap hát 3-4 gyakorlat pl mellehez húzas stb. Váll hátsó delta két bicepsz gyakorlat és a végén trapéz izom.

Azért gondoltam,hogy jó lehet ez mert pl mellnél dolgozik a váll elsö része és a tricepsz is. Hátnál meg a váll hátsó része és kicsit a bicepsz is.

Láb külön nap.

Tehát 1 nap mell váll tricepsz

2 nap pihi

3 nap hát bicepsz

4 nap pihi

5 nap láb

6 nap pihi

7 pihi áztán kezdem előlről. Megjegyezném, hogy natural vagyok.

Mit gondoltok erről a programról?

2019. júl. 28. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Klasszikus Push/Pull/Leg felbontás, ami nagyon jó.

Nekem kicsit túl fejlett lábaim vannak így csak Push/Pullban csinálom, ahol a Pullban van gugolás, a másik variánsában meg deadlift.

2019. júl. 28. 23:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben köszi. Mondjuk volt mikor a kart edzettem külön. Vagy minden testrészt külön. Igazából lehet a legjobb ha néha valtogatja az ember. De ez a push pull nagyon szimpatikus nekem. Ezt fogom kenni egy jó darabig.
2019. júl. 29. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!