Akik a csirkét ajánlgatják ettek valaha minőségi húst? Mondjuk marhát vagy halat?
Igen. Lazacot szoktam is enni (a ritka halak egyike, amit szeretek)
A marha annyira nem jön be. Akkor már inkább sertés vagy valami vadhús.
Rendszeresen eszem marhat is, tobbnyire hatszint. Nyilvan mas, de hogy konkretan barmiben jobb lenne az izen kivul, nem vettem eszre.
A halat nem szeretem, nem mellesleg pofatlan osszeget elkernek erte. Van az a szint, amire azt mondja az ember hogy mashol is elfer az a penz, na a normalis hal 8-9 eft-os kilonkenti ara pont ilyen.
De itt is megkerdezem: mitol jobb a marha barmelyik feher husnal, akar testepites szempontjabol, akar barmilyen mas szempontbol? Vagy mik ezek a szempontok? Komolyan erdekel, mert en nem vettem eszre semmi differenciat.
Marhát utálom, halak közül csak a tonhalat és a lazacot eszem meg. De azok elég drágák a csirkéhez képest, főleg a lazac. Nyilván nem azért eszünk csirkét mert az a legfäszább (bár én ezt szeretem a legjobban), hanem mer arra futja az átlagnak.
A kérdés kb olyan kaliberű, mintha kiírtad volna az autók/motorok kategóriába, hogy "Akik a 10 éves cliót ajánlgatják, ültek valaha kényelmes autóban? Mondjuk S merciben vagy a8-as audiban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!