Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Hol lehet szerezni jégkorongho...

Jaay kérdése:

Hol lehet szerezni jégkoronghoz kapus lábszárvédőt (mammut) -ot? Illetve mennyibe kerül? Ja és ha van valakinek aki megszabadulna tőle írjon.

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 19:59
 1/7 anonim válasza:
hokiboltban, ami majdnem minden jégpályán van, viszont nagyon drágák. vannak máshol is, de sajnos már nem emlékszem, hogy én anno hol vettem a cuccaimat. és szerintem a mammut 20000-nél kezdődik, de lehet, hogy több...
2010. júl. 7. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:

nagyon őszinte leszek, előre is bocsánat.(mindenfajta rosszindulat nélkül)

ha ezeket sem tudod, akkor még teljesen felesleges megvenned. ha kapus szeretnél lenni, akkor először meg kell tanulnod normálisan korcsolyázni, és majd sokkal később veheted fel a mamutot(mert teljesen más technika kell hozzá, még koszorúzni sem fog tudni).Nagyon sok macera van egy mamuttal, azt krémezni kell, betörni(mert full egyesen kapod meg és te hajlítod be) és akkor kell hozzá egy kapuskori is mert ha nem akkor kb 2 hónap múlva ketté fog törni a pengéd.nem egy olcsó multaság, csak akkor éri meg ha tényleg kapus szeretnél lenni,amihez elhivatottság kell, mert őrültnek kell lenni ahhoz, hogy valaki eléálljon egy ilyen lövésnek (én nem vagyok kapus, hanem hátvéd,én is sokszor állok a korong elé, de ilyenkor mindig imátkozok, hogy ne találjon el, mert ha mégis akkor a világ legerősebb fájdalmát élem át akkor, főleg ha ott nincs védő) de nem szólok bele, nem ezt kérdezted.

válaszolok: minden hokis boltban lehet kapni, linkelem az összeset bp-n:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

és még van egy hokibolt a szugló utcában, de annak nincs oldala

az árak elég változóak, 70ezertől egészen 500ezerig, igazából márkafüggő, láttam én már 130ezres mamutot tönkremenni első edzésen

ha amatőr csapatban leszel kapus akkor nem kell fullosat venni, majd kérd az eladó segítségét, mert a méretet is nehéz kiválasztani :)

sok sikert! :)

2010. júl. 8. 11:51
 3/7 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat amúgy én görhokihoz keresek felszerelést.
2010. júl. 11. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:

akkor oda kicsit más mamut kell!

[link]

üdv: előző

2010. júl. 12. 14:01
 5/7 A kérdező kommentje:

Hú az a reebok szett a lokahoki-n az nagyon nagy lepkés kesztyű, botos kesztyű, mammut, és csak 51 ezer

kösz a tippet

2010. júl. 12. 20:03
 6/7 anonim válasza:
Keresel még?
2015. jún. 27. 14:06
 7/7 anonim válasza:
Egy bauer mamut 155000k Budapesten a Marczi Skate ba
2016. okt. 28. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!