Meleg waxra lehet hideg waxot tenni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel egy léc le van kezelve meleg waxal, ha azt csúszás elő le hidegwaxolom az árt vagy használ-e?2019. febr. 16. 19:45
1/4 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz.
Pont ezért van a hidegwax hogy a pályán is le tudod húzni vele gyorsan ha kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor még jobb is ha lewaxolom hideggel is? Rendesen megtapad a melegwwaxolt felületen.
2019. febr. 17. 08:40
3/4 anonim válasza:
Azért van a hidegwax ha mondjuk ott vagy csúszni valahol, és észreveszed hogy már nem olyan mint kéne, akkor azt előkapod a táskából és átkened vele. Jobb mint a semmi, de nem jobb mint a melegwax!
Én még személy szerint nem próbáltam a melegwaxot, előre waxolok rendesen ha már látom, érzem hogy kell.
Frissen melegwaxolt felületre nem kéne rákenni, semmi értelme, jobb nem lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem köszi!
És esetleg nem tudtok egy helyet Szombathely környékén ahol le tudnám waxoltatni. Decathlonban csinálnak ilyet.
2019. febr. 17. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!