Milyen női jégkorcsolyák vannak és melyek a jók? Tapasztalatokat szeretnék.
nem értem a kérdést? maga a korira gondolsz?
nekem egy roces nöi müanyag korim van és imádom. 15 éve vettem, akkor ez volt a legmenöbb, és minden télen pár hetet használom, kényelmes és pár évente éleztetem.
de most néztem hogy pl a Nike nak tök tuti nöi mükorcsolyái vannak. most tuti olyat vennék.
szia én a nikebauer korcsolyákat ajánlom, de ha nem szeretnél intenzíven korcsolyázni, akár mű- akár jégkorong akkor lehet hogy megéri egy olcsóbb roces is...csak ne műanyagot vegyél mert abban nem mozog a bokád! ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok :)
üdv: egy hokis
u.i. szerintem érdemes megnézni a termékek->korcsolyák->női korcsolyákat ezen az oldalon [link]
a fűzős, mert az jobban felveszi a lábad formáját a csatosat egyáltalán nem ajánlom...
(utolsó válaszadó voltam :))
igen szerintem is a legjobb korcsolya az a bőr és a fűzős
én műkorcsolyázo vagyok és nekem is olyan van! egy barátnőmnek müanyag volt és mikor az ugrásokat csináltuk akkor teljesen tönkre tette a bokáját arrol nem beszélve h a korcsolya megrepedt:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!