Érdemes belevágni a műkorcsolyába vagy a jégtáncba?
Ezt a szüleiddel beszéld meg. De én úgy gondolom, 14 évesen elkezdeni már késő, de keressetek fel egy edzőt, és majd ő mond valamit.
Amúgy meg az "eredményesség" egy sportban nem tesz boldoggá. Rengeteg munka és anyagi befektetés van benne, ami nem térül meg. A szüleid fektetnének ebbe bele. Egy sporteredményért, egy éremért meg vagy fizetnek, vagy nem (többnyire állam bácsi).
Köszönöm a válaszokat :):):).
Mindegy, nem adom fel, ha sikerül, sikerül, ha nem, akkor meg van egy nagyon jó, szép hobbim :).
Ha budapesti vagy, nagyon ajánlom a Jégördög SE-t, nagyon régen náluk kezdtem 12 évesen - én sajnos abba kellett, hogy hagyjam, de nagyon gyorsan haladtunk - és még az órák is nagyon jó hangulatban teltek!
Ha műkorcsolyához már kicsit késő is, de mondjuk szinkronkorcsolyában még lehetsz nagyon eredményes csapat tagja - ehhez is műkorcsolya alaptudás kell :)
Szinkronkorcsolyában mindenképpen versenyezhetsz.
Műkorcsolyában rekreációs versenyeken indulhatsz. Budapesten menj be a Gyakorló Jégcsarnokba és keress egy edzőt. Sok sikert!
(Előre szólok, hogy nagyon nagyon drága sport, szóval ne lepődj meg, ha egy jeges edzés 2500Ft/50perc/ebből általában 2db van egy alkalommal/, 5napos Bp-i edzőtábor 2*1 óra jég+2*1-1,5 óra száraz 50000Ft., egy jó korcsolya nagyon alaphangon 45000Ft, de inkább 70000-120000Ft között mozog, kürruha 35000-40000Ft-től kapható.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!