Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Milyen Skitec-es termékben...

Milyen Skitec-es termékben van a legtöbb szénhidrát?

Figyelt kérdés
Ne gyertek nekem olyannal hogy olvasd el.Aki tudja , ajánlja. köszönöm
2010. jún. 7. 01:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mass
2010. jún. 7. 01:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Mass ? veszel 1 kiló cukrot 1600 forintért scitec dobozban?
2010. jún. 7. 02:39
 3/14 Vadmeggy ***** válasza:
Szerintem sima Dextrózt vagy Fruktózt vegyél és keverd bele. A színtiszta szénhidrátnál nincs jobb, hiába adják el neked szépen megtervezett dobozban.
2010. jún. 7. 04:09
 4/14 A kérdező kommentje:

Szerintem sima Dextrózt vagy Fruktózt vegyél és keverd bele. A színtiszta szénhidrátnál nincs jobb, hiába adják el neked szépen megtervezett dobozban.

Igen a színtiszta szénhidrátnál nincs jobb...köszi ezt sejtettem, de a dektrózt vagy fruktózt mibe is keverjem bele?Mass-ba? :D Mert azt nem írtad ide... várom a választ.

2010. jún. 7. 12:26
 5/14 clint ***** válasza:

fruktózt ne keverj semmibe... Az izom nem tudja hasznositani.. Dextrózt és maltodextrint keverj fehérjeporhoz.. Kész is a házi tömegnövelő..

Dextrózt(szölőcukrot) bárhol tudsz venni, Maltodextrint meg rendelhetsz netről, kb 800-900 ft egy kiló.

A fehérjepor meg rád van bízva, azt használsz amilyent akarsz, ha igazi tömegnövelőt csinálsz, pont duplaannyi szénhidrát legyen a turmixba mint fehérje... Az ideális kb 35 gr fehérje, 70 gr szénhidrát ami egy tökéletes tömegnövelő... A massban inkább csak dextróz van és nagyon kevés malto, plusz iszonyu kevés fehérje...

2010. jún. 7. 13:06
 6/14 clint ***** válasza:

a második válaszolónak... Hogy értetted???

Igazad van amugy, de nem helyesen irtad..

2 kg mass kb 4500 ft...

2010. jún. 7. 13:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Értem, tehát sokkal több legyen a szénhidrát mint a fehérje.Én úgy akarom csinálni,hogy megveszem a Kreatin pezsgőtablettát (1000Ft)mindíg bejött nagyon jó. Plusszba megveszem a Whey pro terméket ami színtiszta fehérje és veszek Szőlőcukrot ezek mellé és odafigyelek a változatos ételekre.Jelenleg Gigant Pro Mass-t szedek 2 hete,elég jó.Ez ha el fogy ez a tápkieg, aztán nem veszem meg újra, hanem azokat veszem meg amiket felsoroltam.Köszönöm az ötleteket.Ahogy látom a szőlőcukor k.u.r.v.a fontos :S:S, nincs bodys ember aki meg nem említené,úgyhogy mindenképpen megveszem, és akkor ezek mellé lesz színtiszta fehérje és kreatin, na meg zabálás ésszel.A Kreatin pezsgő tableta is olyan hogy ha az ember nem eszik normálisan mellette akkor össze szakad a szedése után.Sok ember panaszkodik arra hogy "Hát szedtem a Kreatint 1 hónapig aztán abbahagytam és egyúttal össze is szakadtam"...ne csodálkozzon az ilyen ember hogy ha a Kreatin melletti tápanyag bevitele nulla.Szóval most mindent úgy csinálok hogy jó legyen.Valaki az elméletemhez hozzászólna?Hogy mit és hogy szedjek?Eddig az biztos hogy a Kreatin az nagyon jó ez vitathatatlan,még nem szedem csak fogom, egyébként tavaly szedtem onnan tudom.Növeli a testtömeget, fokozza az izomerőt, energiát szolgáltat ATP szintézis révén, késlelteti a fáradtság kialakulását, javítja a szív funkcióját, segíti az izommunkát súlyos mozgásszervi betegségekben, csökkenti a vérkoleszterin- és triglicerid- szintjét. Adagolásával azonban körültekintően kell bánni, mivel az izmok merevségét fokozza és nagyon sok folyadékot von el a sejtekből. Fontos tehát, hogy kúraszerűen (rövid ideig) alkalmazzuk, és mellette rengeteg vizet fogyasszunk, ügyelve a megfelelő nyújtó-lazító mozgásprogramra is!
2010. jún. 7. 14:30
 8/14 A kérdező kommentje:
A Dektróz + Maltodextrin tényleg jó lehet, még annyi kérdésem lenne, hogy a szőlőcukor + fruktóz (gyümölcscukor) + maltodextrin keveréke ideális edzés előtti és alatti energiapótló ital.A Kreatint pezsgő tablettát is edzés alatt kell szedni.Jó hogyha úgy csinálom hogy edzés előtt akkor Fehrjébe bele keverem a Dektrózt és maltodextrint , elfogyasztom , kimegyek edzeni, ott iszogatom edzés közben a Kreatint és edzés után kajálok 1 órával.Lefekvés előtt ugyanúgy igyam meg a Fehérje+Dektróz+Maltodextrin keveréket?Köszönöm előre is a segítséget, és akik még nem írtak ide , de akarnak, ne normálatlanul írjanak ide meg manuskodjanak, meg ilyesmi mert akkor nem kell a véleményük.
2010. jún. 7. 14:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Kijavítom magam....Tehát a Kreatin pezsgő tablettát is edzés alatt kell meg iszogatni, nem mindegy (szedést írtam). XD
2010. jún. 7. 14:49
 10/14 clint ***** válasza:

Igen látom már utánanéztél, egész jól vágod.

Azért néhány jótanács.

A whey pronak csak 65%a fehérje, jobb választás lenne a biotech iso whey. Ez 80%-os és van benne izolátum is ami jobban felszívodik edzés után... Egy fél kiló kb 2500 ft.

A dextroz jó dolog, de a maltodextrin még jobb... Szóval inkább keverd a 2-őt, én 65 kgosan kezdtem az edzést, most 105 kg vagyok, és tömegelésnél inkább maltot használtam edzés után... Nekem ez jobb volt, jobban nőttem, de a dextróz is fontos ha raksz kreatint a turmixba.

A fruktóz jó edzés közben, a malto is jó.. Én dextrózt abba nem raknék... Elég edzés után...

A pezsgő kretin helyett vegyél valami mást... Végülis használhatod edzés közben, de nőni nem fogsz tőle...

Írtad, hogy tavaly nőttél, de hidd el nem a pezsgő kreatintól... Egy kreatin kúrában van egy feltöltő hét amikor sokat kell szedni, és azután elég a fele....

A gigant pro massnal jobb lesz amit te keversz.. Ennek a tömegnövelőnek ugyanis nagy része szölőcukor, a fehérjerésze pedig szója inkább...

Ha veszel két félkilós iso wheyt, és feltunkolod egy kiló szölőcukorral és egy kiló maltoval kb olyan tömegnövelőt kapsz, mint bármelyik drága termék... És tudod az arányokat mi van benne..

2010. jún. 7. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!