Milyen Skitec-es termékben van a legtöbb szénhidrát?
Szerintem sima Dextrózt vagy Fruktózt vegyél és keverd bele. A színtiszta szénhidrátnál nincs jobb, hiába adják el neked szépen megtervezett dobozban.
Igen a színtiszta szénhidrátnál nincs jobb...köszi ezt sejtettem, de a dektrózt vagy fruktózt mibe is keverjem bele?Mass-ba? :D Mert azt nem írtad ide... várom a választ.
fruktózt ne keverj semmibe... Az izom nem tudja hasznositani.. Dextrózt és maltodextrint keverj fehérjeporhoz.. Kész is a házi tömegnövelő..
Dextrózt(szölőcukrot) bárhol tudsz venni, Maltodextrint meg rendelhetsz netről, kb 800-900 ft egy kiló.
A fehérjepor meg rád van bízva, azt használsz amilyent akarsz, ha igazi tömegnövelőt csinálsz, pont duplaannyi szénhidrát legyen a turmixba mint fehérje... Az ideális kb 35 gr fehérje, 70 gr szénhidrát ami egy tökéletes tömegnövelő... A massban inkább csak dextróz van és nagyon kevés malto, plusz iszonyu kevés fehérje...
a második válaszolónak... Hogy értetted???
Igazad van amugy, de nem helyesen irtad..
2 kg mass kb 4500 ft...
Igen látom már utánanéztél, egész jól vágod.
Azért néhány jótanács.
A whey pronak csak 65%a fehérje, jobb választás lenne a biotech iso whey. Ez 80%-os és van benne izolátum is ami jobban felszívodik edzés után... Egy fél kiló kb 2500 ft.
A dextroz jó dolog, de a maltodextrin még jobb... Szóval inkább keverd a 2-őt, én 65 kgosan kezdtem az edzést, most 105 kg vagyok, és tömegelésnél inkább maltot használtam edzés után... Nekem ez jobb volt, jobban nőttem, de a dextróz is fontos ha raksz kreatint a turmixba.
A fruktóz jó edzés közben, a malto is jó.. Én dextrózt abba nem raknék... Elég edzés után...
A pezsgő kretin helyett vegyél valami mást... Végülis használhatod edzés közben, de nőni nem fogsz tőle...
Írtad, hogy tavaly nőttél, de hidd el nem a pezsgő kreatintól... Egy kreatin kúrában van egy feltöltő hét amikor sokat kell szedni, és azután elég a fele....
A gigant pro massnal jobb lesz amit te keversz.. Ennek a tömegnövelőnek ugyanis nagy része szölőcukor, a fehérjerésze pedig szója inkább...
Ha veszel két félkilós iso wheyt, és feltunkolod egy kiló szölőcukorral és egy kiló maltoval kb olyan tömegnövelőt kapsz, mint bármelyik drága termék... És tudod az arányokat mi van benne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!