Hova tudnék járni műkorcsolyát tanulni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már régóta szeretnék műkorcsolyázni, viszont már 16 éves vagyok és páran azt mondják hogy ilyenkor már késő, de gondoltam azért megpróbálom :) Melyik egyesületbe tudnék jelentkezni ahol fogadják a korombelieket is? Totál kezdő vagyok, csak télen szoktam eljárni korizni, menni tudok, viszont megállni már nem.
Előre is köszönöm a segítséget!
2017. okt. 12. 19:09
1/5 anonim válasza:
Én a Széna térre, a Jégkertbe jártam 2 éve, kihagytam egy évet, de most újra fogok járni oda már hétfőtől :) Ott van 3 csoport, kezdő, közép, és haladó, neked a középet ajánlanám, én is ott kezdtem. A kezdőben a 2-3 évesek vannak, akik egyáltalán nem tudnak korizni, a középben olyanok, mint te, a haladóban már tanuljuk a figurákat, de ugrások még nincsenek.
2/5 anonim válasza:
Egyébként én 11 évesen kezdtem ott, most vagyok 13 ha érdekel :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Az nem lesz baj ha párszor még el szoktam esni és ki szoktam billenni az egyensúlyomból?
2017. okt. 13. 20:10
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem baj, bele fogsz jönni :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!! :)
2017. okt. 15. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!