Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Hova tudnék járni műkorcsolyát...

Hova tudnék járni műkorcsolyát tanulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már régóta szeretnék műkorcsolyázni, viszont már 16 éves vagyok és páran azt mondják hogy ilyenkor már késő, de gondoltam azért megpróbálom :) Melyik egyesületbe tudnék jelentkezni ahol fogadják a korombelieket is? Totál kezdő vagyok, csak télen szoktam eljárni korizni, menni tudok, viszont megállni már nem.

Előre is köszönöm a segítséget!

2017. okt. 12. 19:09
 1/5 anonim válasza:
Én a Széna térre, a Jégkertbe jártam 2 éve, kihagytam egy évet, de most újra fogok járni oda már hétfőtől :) Ott van 3 csoport, kezdő, közép, és haladó, neked a középet ajánlanám, én is ott kezdtem. A kezdőben a 2-3 évesek vannak, akik egyáltalán nem tudnak korizni, a középben olyanok, mint te, a haladóban már tanuljuk a figurákat, de ugrások még nincsenek.
2017. okt. 13. 12:46
 2/5 anonim válasza:
Egyébként én 11 évesen kezdtem ott, most vagyok 13 ha érdekel :)
2017. okt. 13. 12:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Az nem lesz baj ha párszor még el szoktam esni és ki szoktam billenni az egyensúlyomból?
2017. okt. 13. 20:10
 4/5 anonim válasza:
Szerintem nem baj, bele fogsz jönni :)
2017. okt. 14. 18:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!! :)
2017. okt. 15. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!