KPetra5000 kérdése:
Késő lenne elkezdeni a műkorcsolyát 14 évesen?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és majd február környékén miután lezajlott az írásbeli felvételi] el szeretnék kezdeni korcsolyázni. Gondolom a nagyobb versenyekről már lekéstem, de ilyen kisebb, hobbi szintűeken még indulhatok?
Februárig leadnám azt a felesleget, ami rajtam van, mert úgy hallottam, gondot okozhatnak a plusz kilók...
Valamint, tudnátok ajánlani egyesületeket vagy oktatókat BUDAPESTEN? Előre is nagyon köszönöm a választ!
2016. dec. 2. 21:59
1/4 anonim válasza:
esélytelen, de hobbynak jó persze
2/4 anonim válasza:
Te is megnézted a Yuri On Ice-t? :)
Sok sikert
3/4 anonim válasza:
Rekreációs versenyeken indulhatsz. Kérdés, hogy mekkora az a felesleg. Tény, hogy könnyebb egy soványabb lánynak ugrania mint egy ducibbnak, akinek még több erő kell egy ugráshoz, hogy megemelje a saját súlyát, meg persze a korit is. De vannak dundibb koris lányok is. A lényeg, hogy legyél kitartó, lábizmot meg úgy is magadra pakolsz az edzéseken, meg fogyni is fogsz. A Gyakorló Jégcsarnokban kéne érdeklődni, hogy melyik edző tudna fogadni, vagy a neten keresni pár klubbot és felhívni őket. Ha van kérdésed, akkor írj privit és mondok jó edzőket.
4/4 anonim válasza:
Hobbi szinten simán versenyezhetsz. Nem gond az sem ha van rajtad felesleg. Klubbokat találsz a moksz.hu oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!