Műkorcsolyázni szeretnék. Hogyan kezdjek neki?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Gerincferdülésem ill. bokasüllyedésem is van. Ez mennyire akadályozna? Valamint elég gyenge is vagyok és egyáltalán nem érzem magam hajlékonynak. Tehát teljesen a nullán vagyok. Vagy talán mínuszban. :'D
Késő lenne elkezdeni a műkorcsolyát? Nem ajánljátok? Még ha nem is versenyszerűen űzném, már akkor is boldog lennék, ha olyan kecsesen tudnék mozogni. Sajnos a közelemben nincsenek ilyen edzések. Esetleg valami oktató videót tudtok? Vagy könyvet? Bármit?
Mivel hozhatnám magam formába? Mennyire kell hajlékonynak lenni?
2016. dec. 19. 23:07
1/2 anonim válasza:
Hol laksz? Oktatás nélkül nem fog menni. Ha más nem járj el pár hetente egyszer pl. Budapestre oktatásra ott van amatőr oktatás is.
2/2 A kérdező kommentje:
Heves megyében lakom, úgyhogy nem olyan rossz a helyzetem. Anyának már felvezettem, hogy esetleg heti egyszer felmehetnék-e. Csakhát úti költséggel, amugy is szűkös anyagi háttérrel át kell gondolnia. De nem mondott egyertelműen nemet. :D Heti egy, tudom nem sok, de maximum ennyit tudok összehozni. Amúgy is másik városban tanulok és kollegista is vagyok. Köszönöm a segítséget! Melyik egyesületet ajánlanád egyébként? Nekem a Jégcsillag szimpatikus, de az arakról nem találtam tajékoztatást a honlapjukon.
2016. dec. 21. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!