Sílécből és cipőből melyik markat ajanlod?
Cipőből? Amelyik kényelmes... Rohadtul el tudja rontani egy kényelmetlen, ámde csilli-villi sícipő a síelés élményét. (én speciel széles lábfejem miatt a "kitaposott" sícipőket szeretem...tavaly végre sikerült vennem egyet kemény 6000 ft-ért)
Sílécből? A síelési tudásodnak és szokásaidnak megfelelőt érdemes venni. Egy jó kereskedő általában ezt figyelembe veszi...a rosszat meg nagy ívben kerüld el mert úgyis nem a legmegfelelőbbet fogja neked ajánlani, hanem a drágábbat. Esetleg érdemes a használtak között is körülnézni. (Általában többfélét viszek én is magammal /figyelembe veszem a pálya gondozottságát és a hóvastagságot is/ aztán eldöntöm, hogy kanyargós kedvem, vagy vaddisznós kedvem lesz, esetleg pörögni-forogni akarok :) )
Ezek után szetrintem tök mindegy, hogy Head, Techno, Nordica, Salomon, Tyrolia, Lange, Rossignol, Atomic, Volkl, Blizzard, K2, Elan, Dalbello, Kneissl, Lowa, Tecnica...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!