Ha cipőből 24esre váltottunk most, akkor csizmából már 25öset vegyek?
Figyelt kérdés
Vastag harisnya vagy dupla zokni miatt kérdezem, hogy kellhet az eggyel nagyobb csizma?2016. szept. 19. 22:27
1/10 anonim válasza:
ha a fiambol indulok ki, akkor igen! tavaly volt ekkora a lába, de emlékszem februárra már a 25-os is kicsi volt neki.. és még áprilisban is csizma kellett neki…
3/10 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb ha a lábához méred nem minden méret ugyanakkora!
4/10 anonim válasza:
Fel kell majd probálni az adott csizmát .
5/10 anonim válasza:
A csizmáig még van idő, még addig is nőhet a láb. Fel kell majd próbálnia és hozzá is mérheted a lábához. Soha nem szám után megyek. Most nőtte ki a fiam a 22-es cipőjét és vettem neki egy szintén 22-est, annyival nagyobb volt a másik típusú cipő, mintha köszönőviszonyban sem lenne a 2 méret.
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó,milyen márkájú cipőt használtok?Mennyivel nagyobbat veszel mint a lába?5mm-vel?
2016. szept. 20. 08:13
7/10 anonim válasza:
A meret markatol fugg, az en picim 15 hos, van egy 19 es es egy 22 es cipoje is, es mindketto jo ra. Most vettem 70 % os akcioban egy 23 as csizmat, kb 1 centivel nagy most, remelem nem novi ki mire bejon a szezon.
8/10 anonim válasza:
Fel kell rá próbálni, de még várj vele legalább október végéig, addig is nőhet a lába. Vastag zoknira próbálja és dugd az ujjad a sarka mögé, de a lábujját közben ne húzza be. Ha befér az ujjad, akkor jó. Ha túl nagy, érezni fogod.
9/10 anonim válasza:
Fiam 1 hónapig hordta a 24-et, lányom 1 évig... Én már nem merek előre cipőt venni.
10/10 anonim válasza:
nálunk egy méret, kb. 3-4 honapig tart.. egyébként vannak olyan talpbetétek, amin be van jelolve, hogy még nagy a cipo, pont most jo, már kicsi, általában ez 5 mm a talpbetét szélétol ,- alul és felul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!