Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A paintball festéket ki lehet...

A paintball festéket ki lehet mosni a ruhából, cipőből?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos. De ha lány vagy és van gumicsizmád, akkor ajánlom, hogy abban menj, azt egyszerű takarítani.
2011. márc. 22. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:

GreenTea

Igen ki lehet, de védőruhát úgyis adnak.

2011. márc. 22. 12:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, és jelenleg nem otthon vagyok és nincs kéznél "játszós" cipő, csak egy rendes utcai sportcipőm van nálam, de féltettem kicsit, hogy nem jön ki. Fekete bőr egyébként, szóval nem nehéz takarítani sem. Köszönöm a válaszaitokat!
2011. márc. 22. 12:57
 4/8 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ha fekete bőr, akkor simán kijön belőle. Ha bevont bőr akkor meg csak le kell törölnöd.

2011. márc. 22. 13:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát ez a fényesebb fajta tudod, nem velúr meg hasított, szóval egyszerű tisztítani eléggé, de azért féltem, hogy esetleg megragad rajta a festék, mint egy sima bolti festék.
2011. márc. 22. 14:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Boxbőrnek hívják. De én a helyedben inkább akkor kérnék kölcsön egy tornacipőt vagy valamit, mert ha rendesen játszol, összevissza fogod karcolni, és azt viszont nem tudod róla lemosni.
2011. márc. 22. 14:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy igazad van. De a cipő egy olyan kényes dolog, cinkes azért kölcsönkérni. Főleg paintballozni. :S
2011. márc. 22. 20:51
 8/8 anonim válasza:
100%
Vegyél a kínaiba egy párszáz forintos(nálunk pl 700ft)tornacipőt oszt csá ha tönkremegy akkor se nagy kár.
2011. máj. 7. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!