Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Segitsetenetek? Hogy tanuljak...

Segitsetenetek? Hogy tanuljak meg sielni ho nelkul?

Figyelt kérdés
6 het mulva ceges siesre megyunk. Mindenki tud, rajtam kivul. Mar most halara idegelem magam. egyebkent sportos vagyok, de eddig a teli sportok kimaradtak az eletembol. Gorkorizni tudok, nemi hasonlosagot is latok. Az javamra valik? Vagy melyik az a sport ami nagyon hasonlit hozza?
2015. júl. 25. 09:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Százhúsz(kg):

1; már hogyne lenne nyitva nyári műanyag pálya, nem is egy van itthon

2; Új-Zélandon sem lehet egész évben síelni, ott is van nyár, gleccserpálya viszont nincs.

2015. júl. 28. 02:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi is voltunk sulival Síelni. 5 napa alatt megtanultam annyira napi 2 óra síelés mellett,hogy a piros páláykon már bátran jöttem le.

Annyit mondok,hogy a felvonón hideg lesz.

A síelés a combot terheli nagyon. Jólenne már most rátornáznod a síelésre. De ha sportos vagy tuti bírni fogod. :-)

Amúgy pedig évente 2-4 hetet ha síelsz és fogékony vagy rá három év múlva már ott vagy,mint ők most.

Egyébként nem nehéz,csak bátorság,és kitartás kell hozzá. Meg lélekjelenlét a nagyobb gyorsaságnál,és kanyargós pályákon erdőben. Ugrasztókat is próbálj ki. Jó volt! Dültem párszor. :-D

2015. aug. 17. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!