Segitsetenetek? Hogy tanuljak meg sielni ho nelkul?
6 hét az mit jelent pontosan? Szeptember 1-2. hetében?
Sajnos egy sport sem hasonlít igazán a sieleshez, az alapokat muszáj megtanulni. Annyit tudsz tenni, hogy szeptemberben nyit a babos síiskola (vagy más is, de én őket ismerem) oda elmész az indulás előtti heten akar naponta is és megtanulod az alapokat.
jaaa, hogy újzélandon... ott meg van olyan hely, ahol van hó mindig...
de amúgy semmi ciki nincs benne, ha tanulgatnod kell...
nem hinném, hogy a kolléganőid olyan profik lennének.
Nem izgulnám agyon magam a helyedben. Inkább jelezném, hogy még sosem síeltem, hogy mennyire izgatott vagyok, hogy kipróbáljam, esetleg megkérdezném, hogy akad e majd valaki, aki legalább a síléc felvételénél segít, hogy ne fordítva tegyem meg.
Ha a kollégák jó fejek, akkor inkább attól kell félned, hogy túl sokan akarnak majd a newbie-nak segíteni, ha pedig nagy arcúak, akik lenéznek egy nem profit, akkor 6 hét alatt úgysem jutsz el olyan szintre, ami már értékelhető a szemükben, ha elkezdesz ezerrel tanulni.
Én az előbbit választanám, az őszinteség kifizetődő, ne akarj másnak látszani, mint aki vagy.
5 teljes nap alatt bele lehet annyira jönni, hogy legyere a hegyről a piros pályákon szépen, lassan és úgy ahogy biztonsággal.
Amúgy beírtam a google-be, hogy síoktatás nyáron és kidobott kapásból 3 ígéreteset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!