Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Segitsetenetek? Hogy tanuljak...

Segitsetenetek? Hogy tanuljak meg sielni ho nelkul?

Figyelt kérdés
6 het mulva ceges siesre megyunk. Mindenki tud, rajtam kivul. Mar most halara idegelem magam. egyebkent sportos vagyok, de eddig a teli sportok kimaradtak az eletembol. Gorkorizni tudok, nemi hasonlosagot is latok. Az javamra valik? Vagy melyik az a sport ami nagyon hasonlit hozza?
2015. júl. 25. 09:40
1 2
 1/12 anonim válasza:

6 hét az mit jelent pontosan? Szeptember 1-2. hetében?

Sajnos egy sport sem hasonlít igazán a sieleshez, az alapokat muszáj megtanulni. Annyit tudsz tenni, hogy szeptemberben nyit a babos síiskola (vagy más is, de én őket ismerem) oda elmész az indulás előtti heten akar naponta is és megtanulod az alapokat.

2015. júl. 25. 09:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, wszeptemberben. Uj zelandon vagyok sajnos. :( Akkor teljesen remenytelen probalkoznom? A tobbi kollegem profin siel, nagyon ciki lenne ha csak en tanulgatnam ott. Egyaltan mennyire gyorsan lehet belejonni ebbe?
2015. júl. 25. 10:01
 3/12 anonim ***** válasza:
vannak hó nélküli műanyag sípályák, de nyáron nem üzemelnek. ősztól tavaszig.
2015. júl. 25. 10:12
 4/12 anonim ***** válasza:

jaaa, hogy újzélandon... ott meg van olyan hely, ahol van hó mindig...

de amúgy semmi ciki nincs benne, ha tanulgatnod kell...

nem hinném, hogy a kolléganőid olyan profik lennének.

2015. júl. 25. 10:14
 5/12 anonim ***** válasza:
vagy kollégáid.
2015. júl. 25. 10:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem verprofik, de 5 eve egyutt jarnak. :( Csak hulyen erzem magam, hogy mig ok a nagy hegyek fele veszik az iranyt en tanulgatok a gyerekekkel...
2015. júl. 25. 10:20
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem izgulnám agyon magam a helyedben. Inkább jelezném, hogy még sosem síeltem, hogy mennyire izgatott vagyok, hogy kipróbáljam, esetleg megkérdezném, hogy akad e majd valaki, aki legalább a síléc felvételénél segít, hogy ne fordítva tegyem meg.

Ha a kollégák jó fejek, akkor inkább attól kell félned, hogy túl sokan akarnak majd a newbie-nak segíteni, ha pedig nagy arcúak, akik lenéznek egy nem profit, akkor 6 hét alatt úgysem jutsz el olyan szintre, ami már értékelhető a szemükben, ha elkezdesz ezerrel tanulni.

Én az előbbit választanám, az őszinteség kifizetődő, ne akarj másnak látszani, mint aki vagy.

2015. júl. 25. 10:51
 8/12 A kérdező kommentje:
Koszi. Csak nem akartam visszahuzni a csapatot.. de igazad van.
2015. júl. 25. 11:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyébként meg itthon 40 fok van, és te azon aggódsz, hogy új-zélandon hogyan fogsz síelni. Komolyan mondom, a világ nem igazságos :P
2015. júl. 25. 11:58
 10/12 anonim ***** válasza:

5 teljes nap alatt bele lehet annyira jönni, hogy legyere a hegyről a piros pályákon szépen, lassan és úgy ahogy biztonsággal.

Amúgy beírtam a google-be, hogy síoktatás nyáron és kidobott kapásból 3 ígéreteset.

2015. júl. 25. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!