Milyen jégkorcsolyát vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Meguntam a koribérlést,sokszor szívtam vele,ezért beruháznék egy normális koriba.Nem értek hozzá,nemtudom mennyibe lehet venni.18f. Általában gyorsan megyek,hirtelen iránytváltok meg ilyesmik. Milyen kori illene hozzám és milyen árba lehetne venni? Mire figyeljek vásárlásnál? Köszönöm.2015. jan. 5. 22:00
1/2 Pocok453 válasza:
Hoki korcsolya szerintem jobb lenne az irányváltásért meg hogy gyorsan Menj és van néhány a dechatlomba ha van a környéken de amúgy valami olexo jókat csinált mert én azt kedvelem meg jól bírja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!