Meddig kell hogy érjen a síléc?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok, mekkorát kéne vennem? Olyat is hallottam,hogy állig, meg,hogy amekkora vagyok.2010. jan. 2. 17:10
1/3 anonim válasza:
Az álladig kell,hogy érjen. Én is 170 cm vagyok és az a jó léc ami az államig ér!
2/3 anonim válasza:
igazából ez tőled függ, ha kezdő vagy akkor egy kisebb könnyebben irányítható lécet vegyél, de inkább bérelj. ha már jobban megy akár vehetsz akkorát is amekkora vagy, bár ahogy te érzed.
3/3 anonim válasza:
szerintem hogy milyen magas vagy attól függ,ha kezdő vagy kicsi ha már jól megy olyan közepes vagy nagy méret a magasság számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!