Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Szerintetek milyen lehet...

Szerintetek milyen lehet másnaposan jégkorizni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy először elég hülyén hangzik de találkát beszéltem meg egy sráccal előtte való este pedig koncerten leszek ahol elkerülhetetlen a berúgás.:D
2009. nov. 7. 23:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%
Most k*rva kemények képzeled magad, hogy berúgsz? Nem lehetsz több 17nél...
2009. nov. 7. 23:30
 2/12 A kérdező kommentje:
k*rvára nemértetted a kérdésem.a kérdés azvolt milyen lehet másnaposan jégkorizni.xD
2009. nov. 7. 23:50
 3/12 anonim válasza:
80%
honnan tudod hogy nem több? teis k_rva keményvagy. mer beírsz anélkül h tudnád hány éves. lehet h már 20;)
2009. nov. 7. 23:51
 4/12 anonim válasza:
100%
szar... neked kellemetlen, a többieknek meg rohadt vicces, m tuti sokat fogsz esni :D bár a másnaposságra jó a hideg, szal minél többet landolsz a földön, annál jobban józanodsz ki, v épp fordítva, mivel gyenge a gyomrod, még jobban felkavarodik és a sok eséstől kijön, aminek ki kell jönnie :D
2009. nov. 7. 23:55
 5/12 anonim válasza:
100%

Te első!

Te tisztában vagy itt akármivel is?

Te milyen jogon kritizálod azt aki itt feltett egy kérdést?

Senki nem kíváncsi az ilyen hozzászólásokra.

Téged megbántott ezzel a kérdéssel a kérdező?Mert sztem nem.Akkor meg minek itt keménykedni névtelenül?Te netgengszter!!

Miért gondolod hogy ezzel a hozzászólással értelmet adtál akárminek is?

Fojtsd magadba szó szerint a véleményedet!!

Na.Rúgj be ha akarsz,de csak mértékkel igyál.Hagyj nekem is piát legközelebbre.:D

2009. nov. 8. 01:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
ugyanolyan mint normális állapotban, csak szarabbul leszel... részegen korizni, na az már vicces :D
2009. nov. 8. 09:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

hát, csatlakozom az előttem írókhoz, esni-bukni fogsz és lehet, hogy még hányni is...

a kérdésed alapján lány vagy, nem bántás, de nem valami vonzó egy részeg csaj...

2009. nov. 8. 09:57
 8/12 anonim válasza:
100%
Az ivás,és a berúgás nem feltétlenül egymás velejárói!Lehet annyit is inni,hogy jól érezd magad tőle,de ne rúgj be,és ne legyél rosszul,mert akkor simán vállalhatod a másnapi koris programot is!Ha megígérted annak a srácnak,nem feltétlen jó,ha amiatt mondod le találkát,mert előző nap túlzásba vitted az ivást!Én speciel ,ha többet iszok,tuti megmozdulni sem tudok másnap,jó esetben csak szédülök,meg bágyadt vagyok,rossz esetben végighányom a napot!Én ilyenkor látni sem akarnék senkit,nemhogy korizni!! :) Ha tervem van másnapra,akkor igyekszem visszafogni magam előző este,mindenkinek jobb ez így!! :) :) :)
2009. nov. 8. 09:59
 9/12 anonim válasza:
100%
szerintem mondd le a randit vagy válasszatok kevésbé mozgalmasabb szórakozást!
2009. nov. 15. 11:42
 10/12 anonim válasza:
100%
Inkább hanyagold a korizást akkor, én azt mondom... vagy a koncerten igyál kevesebbet. Bár én korizást egyáltalán éjszakázás, kialvatlanság után sem vállalnék be.
2009. nov. 19. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.