Azzal hogy abba hagytam a versenysportot vajon elrontottam az életem?
Figyelt kérdés
2 éve abba hagytam a versenysportot amit 10 évig űztem ekkor voltam 14 éves és úgy gondoltam h ez csak nyűg nekem, pont felvételiztem a gimibe és egyre kevésbé tudtam koncentrálni a sportra és végül úgy döntöttem abba hagyom a szüleim először nem örültek neki, azt mondták hogy nagyon fogom később bánni és igazuk lett. Eleinte olyan volt mintha egy óriása súlyt vettek volna le a vállamról nem kellett minden reggel hajnalban kelni az edzés miatt és suli után is oda mehettem a barátaimmal ahová csak akartam, versenyek miatt se kellett izgulni. De egy évvel később elkezdett hiányozni és most két évvel később úgy érzem beleőrülök hogy nem lehetek ott és nem versenyezhetek, mert rájöttem h ez az életem és nagyon szeretem de nem tudom a szüleim mit szólnának hozzá. És már késő is 2 év kihagyás nagyon sok.... Előre is köszönöm a válaszokat!:)2013. febr. 25. 15:14
1/7 *Glissade* válasza:
Nyugi, nem rontottad el az életedet:) Én mindig azzal nyugtázom magamat, hogy ennek így kellett lennie... még fiatal vagyok, még van legalább 70 évem sportolni:)
Ez csak a kezdet (akkor is ha úgy érzed, hogy ez a vég)!
Te is gondold azt, hogy ez még csak a kezdet. Vagy keress más sportot, vagy menj vissza a "régi" helyre...
Vagy régi hellyen belül, keress egy kicsit másik írányt.
(edző, biró stb.)
2/7 anonim válasza:
hát 16 évesen szerintem még nem késő felzárkózni, van sok sportoló aki csak most kezdi ilyen korban...
amúgy lehet, hogy elcseszted, mivel sok sporttal lehet annyit keresni, hogy lazán megélsz belőle, mutogatnak a tv ben ismer az egész ország, és egy életen át nincsenek komoly anyagi gondjaid...
3/7 anonim válasza:
Én is most akarom elkezdeni, ősszel már próbálkoztam pár versennyel, tavasszal meg elkezdek rendszeresen edzeni. Szerintem te is folytathatod, csak egy kis elszántság szükséges. 16/F
5/7 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy hiányzik, menj vissza. Szerintem simán vissza mehetsz, nincs ezzel gond. Persze a két év kicsit sok kihagyás, de nem lehetetlenül sok! Talán még jót is tett egy kis pihenés motivácó keresés és érdeklődésed ismért a sportágad iránt. Ne add fel, kezd el újra!
6/7 anonim válasza:
az élet egy fos, ez csak a kezdet
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!