Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Decahtlonba van 10k alatt...

Decahtlonba van 10k alatt jégkorcsolya?

Figyelt kérdés
Barátommal oda akarunk kinézni, csak kérdés van-e egyáltalán ott megfizethető árban, vagy csak méregdrágák vannak :s
2013. jan. 23. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Decathlonba még nem voltam, nem tudom milyen minőségű az árú, de ha egy korcsolya olcsó, az nem véletlenül van, mert gyengébb is. Én ilyen téren inkább a használtakat szeretem, mert jó minőségűek, nincsenek is lehajtva, de elérhető áron vannak. Ha tudsz a környéken ilyen üzletet, szerintem érdemes benézni oda is.
2013. jan. 23. 15:44
 2/3 NagyonGonosz ***** válasza:

Ha korit akartok venni akkor gondolom fogtok sokat korizni is. ÉN azt mondom, hogy 20-tól már lehet Bauert kapni ami jó minőségű, kényelmes, rozsdamentes pengéje van és kategóriákkal jobb mint bármelyik 10 ezres "korcsolya".

Szerintem nagyon megéri egy korrekt korcsolyát venni. Örsnél a Hervisben azt hiszem Supreme One-t láttam 19ért.

2013. jan. 28. 12:38
 3/3 A kérdező kommentje:
NagyonGonosz, te rshu-ról vagy? avagy csak véletlen egybeesés a két név :) ?
2013. jan. 31. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!