Ha van egy kis foltnyi rozsda a jégkorim élén, lehet vele korizni?
Figyelt kérdés
A jégkorimon az éves első használatra mindig megjelenik egy pár kisebb rozsdafolt , és nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolná azt a kori használhatóságát a jégen..pl nem csúszik annyira, ilyesmi? vagy nem érezni semmit és lekopik korizás közben? általában elviszem ilyenkor éleztetni, és akkor lejön róla, de így nem vinném el, ha nem lenne muszáj, mert annyit nem használom egy tél alatt, hogy minden tél elején éleztetni kelljen.2013. jan. 19. 21:45
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg lekopik, attól függ mennyire mély, de máskor mikor leteszed akkor áttörölheted egy kissé olajas ronggyal. Akkor nem kezd rozsdázni nyáron.
2/5 dirtboy válasza:
én leszedném az oldaláról egy finom poplírapírral de egyébként a jég is lehozza az az elején kicsit akad majd de le fog jönni.
3/5 dirtboy válasza:
ja és használat után szárazra kéne törölni a korit.
4/5 NagyonGonosz válasza:
Egyrészt mindig töröld szárazra az élt használat után, másrészt ha sokat korizol 20-30ért már tudsz tök jó korikat venni amikben alap a rozsdamentes penge.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, használat után mindig is szárazra töröltem a korit, ott is, és utána itthon is 10 percet rászántam, csak ugye mire hazaérek még mindig teljesen hideg a penge, aztán ahogy melegszik később megnedvesedhet gondolom én. Ez a kori sem volt olcsó, 20+ ha jól emlékszem. :)
2013. jan. 29. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!