Nektek mi a véleményetek ha koripályán láttok olyanokat
akik az átlagnál valamivel extrábban korcsolyáznak,
figuráznak?
Figyelt kérdés
Idegesít hogy ha változatosabban akarok korizni, és nem csak menni körbe-körbe, mindig olyan érzésem van hogy hülyének néznek, nem ritka hogy befügyülnek meg beszólnak vagy csak szimplán bámulnak. Ezek után merjek "többet" korizni, vagy inkább maradjak a sima előre körözgetésnél? Mikor kisebb voltam (11-12) akkor ez még jónak számított meg sokan megdicsértek hogy ügyesen korizok, de úgy vettem észre, most hogy idősebb vagyok már inkább furcsán néznek ha "extrázok" néha korizás közben (a leg"durvább" amit szoktam az 1-2 egyszerűbb forgás, de már ennyit sem merek mert frusztrál hogy bámulnak és úgy érzem hülyének néznek, vagy kinevetnek hogy mit bohóckodok) nincs pénzem privát korioktatásra szóval marad a közönségjég.
Barátom szokott kijönni velem de néha egyedül is kijárok, direkt a gyakorlás miatt de az ilyen szituk miatt egyre kevésbé van kedvem egyedül:/
köszi a véleményt/tanácsot, akármit. tudom hogy amúgy a többség ezt mondaná és egyet is értek, de hiába fogom fel józan ésszel, h le kell szarni, valahol máshol ugyanúgy bánt tovább a dolog és csökkenti a kedvem hogy tovább korizzak úgy ahogy nekem élvezetes.
2013. jan. 8. 01:21
3/12 _Random válasza:
Biztos vagyok benne, hogy akik kinevetnek/ titkon ossze sugnak mogotted, legbellul nagyon irigyelnek, amiert te nem csak hogy mersz, de tudsz is valami extremet belevinni az amugy "unalmas korizasba". En legalabbis nagyon irigyelnelek. Sose tudtak vmi jol korizni, es miutan snowboardozas kozben sikeresen eltortem a csuklom, azota nem is mereszkedek a jegre [persze a deszkazast azert tovabb uzom :) ]. Ne hagyd hogy masok, foleg idegenek velemenye befolyasoljon!
2013. jan. 8. 02:04
4/12 anonim válasza:
Most akkor döntsd el, egy közhelyes körbe-körbe korcsolyázó szeretnél lenni, vagy a korcsolyázás örömét szeretnéd gyakorolni.
Ha ez utóbbi akkor minek foglalkozol a beszólásokkal, a bambulókkal?!
Ha az amit csinálsz neked örömet okoz, s közben másokat nem zavarsz, akkor csináld.
2013. jan. 8. 06:09
5/12 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy miért néznének le, inkább csodálnak szerintem.
2013. jan. 8. 07:07
6/12 anonim válasza:
Hát igen... az emberek gyakran nem azt mondják, amit gondolnak. Velem is hasonló helyzet van, de nem érdekel mit mondnak, inkább örülök, hogy a tudásomba kötnek bele és nem pedig abba, hogy nem tudok valamit.
2013. jan. 8. 10:01
7/12 anonim válasza:
Ne törödj velük! Viszont segít ha olyankor mész korizni amikor kevesebben vannak. Pl. hétvégén menj inkább reggel, akkor kevesebben vannak és több az olyan korcsolyázó is aki gyakorolni szeretne elemeket, nemcsak menni körbe-körbe.
Egyébként meg sokan azért néznek, mert ők is szeretnék megtanulni amit csinálsz. Én is bámulom azt aki többet tud nálam.
2013. jan. 8. 15:10
8/12 anonim válasza:
Hát ha jobb vagy náluk, akkor hiába füttyögnek meg szólogatnak be. :D Én max. annyit tudok, hogy a kanyarban egymás elé téve a lábakat megyek (nem tudom mi a szakneve), meg megfordulok, de csak lassan. Egyszer láttam egy 8-10 éves gyereket közönségkorcsolyán, na az ment mint a golyó, csinált mindenfélét, látszik nem ma kezdte. Mindenki csak nézte milyen ügyes. :)
2013. jan. 8. 18:34
9/12 anonim válasza:
Én is bámulom az ilyeneket, de nem azért, mert hülyének nézem, hanem mert csodálom, hogy mit tud!
2013. jan. 18. 10:48
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket! Megnyugtatott azért picit hogy akkor nem feltétlenül azért bámul valaki mert hülyének néz. Azóta bátrabban merek gyakorolgatni és keresgéltem is azokat az időpontokat amikor kevesen vannak, egész jó sikerrel :) Tudom hogy valószínűleg pár dolgot nem olyan szépen és letisztultan csinálok ahogy kéne de sosem volt esélyem edzőnél tanulni, és hiába a bénázás de valahogy meg muszáj gyakorolni különben sose fog menni xD ennyi idősen meg már szerintem akkor sem vállalná senki a tanítást ha többet fizetnék érte, szóval marad az önszorgalom, mert imádom ezt akkor is ha örökre csak hobbi maradhat :') köszi a válaszokat még egyszer!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!