Nektek mi a véleményetek ha koripályán láttok olyanokat akik az átlagnál valamivel extrábban korcsolyáznak, figuráznak?
Idegesít hogy ha változatosabban akarok korizni, és nem csak menni körbe-körbe, mindig olyan érzésem van hogy hülyének néznek, nem ritka hogy befügyülnek meg beszólnak vagy csak szimplán bámulnak. Ezek után merjek "többet" korizni, vagy inkább maradjak a sima előre körözgetésnél? Mikor kisebb voltam (11-12) akkor ez még jónak számított meg sokan megdicsértek hogy ügyesen korizok, de úgy vettem észre, most hogy idősebb vagyok már inkább furcsán néznek ha "extrázok" néha korizás közben (a leg"durvább" amit szoktam az 1-2 egyszerűbb forgás, de már ennyit sem merek mert frusztrál hogy bámulnak és úgy érzem hülyének néznek, vagy kinevetnek hogy mit bohóckodok) nincs pénzem privát korioktatásra szóval marad a közönségjég.
Barátom szokott kijönni velem de néha egyedül is kijárok, direkt a gyakorlás miatt de az ilyen szituk miatt egyre kevésbé van kedvem egyedül:/
NEM NEM NEM igaz amit mondasz! Igenis bármikor el lehet kezdeni korcsolyázni, Budapesten több klub is van ahol foglalkoznak felnőttekkel! Még versenyek is vannak (Magyarországon ill. külföldön is):
http://www.youtube.com/watch?v=gUfEbhUushQ
Ő pl. 55 évesen kezdett el korcsolyázni..
Ha érdekel a versenyzés: [link] (adult, rekreációs kategóriát keresd)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!