Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Ha eltorott a jegkorcsolyanak...

Ha eltorott a jegkorcsolyanak az a resze amelyik a jegen csuszi hogyan lehetne azt megjavitani?

Figyelt kérdés
Az jo lenne ha a 2 eltorott reszet 1 szintbe hozni es osszeforrasztani oldalbol?

2012. dec. 23. 18:21
 1/4 dirtboy ***** válasza:

az kuka,ha úgy gyáriként eltört akkor a forrasztott meg pláne hogy elfog.

hogy sikerült eltörni?

2012. dec. 23. 18:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat a tesome torott el nemtudom hogyan. Amugy ha pont egyenesbe hoznam es megforrasztanam erosen akkor karcolna a jeget? vagy menne jol?
2012. dec. 23. 18:55
 3/4 dirtboy ***** válasza:
100%

hegeszteni kéne nem forrasztani,azt utána szépen le kéne csiszolni és ha úgy erős lenne akkor tudnál vele jól korizni de mondom szerintem az eltörne.

arról nem is beszélve hogy ahhoz rendesen elő kéne készülni nem úgy van az hogy le dobom a földre a pengét aztán hegesztővel adok neki,akkor sosem lenne egyenes mert a hő elhúzná.

koriban hegesztve meg megolvadna még a kori is.

milyen értékű egyébként?

15-20ért simán vehetsz másikat ami jó is nem gagyi.

2012. dec. 23. 19:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Ertem! Koszi szepen a forasztast a heggesztesre ertettem! Hát az ertke nemtudom mivel ajandekba kaptuk! De megprobalom mindenkepp ha majd sikerul okes hanem majd beszerezunk egy ujjat!
2012. dec. 23. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!