Bicajosok, van esély megjavítani?
Figyelt kérdés
Ti jobban értetek ehhez, mint én. Segítséget kérnék, a férjemnek. Páromnak most "beakasztós" pedálja van, ne haragudjatok, nem tudom, mi a pontos neve. Pár hónapja kiesett egy csavar a cipője talpán lévő fém rögzítőből és sehol nem talál hozzá újat. Most az egész szettet csak emiatt le kéne cserélnie? 25.000 sok pénz... Erre gondolok, ilyesmit használ: [link]
Előre is köszi mindenkinek!
2011. szept. 2. 11:57
1/5 anonim válasza:
Szerintem bicikli szerelőknél keressetek ilyet, ott annyi bontott alkatrész van mint az állat csak találtok ott valamit.
2/5 A kérdező kommentje:
Eddig 7 különböző boltban jártunk, és SEHOL nincs egy olyan nyomorult csavar... Azért ez elkeserítő...
2011. szept. 2. 12:17
3/5 anonim válasza:
Én a Decathlonban ugyan külön csavart nem, de stoplit+csavart (a stopli az a kis fém izé a talpán) láttam külön. A stopli úgyis kopik, cserélni kell időnként.
A másik lehetőség, hogy regisztrálsz ezen a bringás honlapon: [link] és ott van egy ilyen csere-bere topik, hátha van valakinek fölös csavarja.
4/5 anonim válasza:
én eddig akármilyen elfuserált csavart vittem a csavarnagykereskedésbe, eddig mindig tudtak hasonlót adni, aminek maximum a feje volt más (pl. imbusz helyett csillag), de teljesen passzolt. Nagy hülyeség lenne az egész szettet kicserélni.
5/5 anonim válasza:
menj el egy esztergályos hoz, és fillérekért csinál csavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!