Korizni tanulok, négyszer voltam eddig. Tegnap rájöttem hogy kell visszafelé menni, de egy lábon menni még mindig nem tudok, egyszerűen nincs hozzá elég egyensúlyom :S akik tudnak egy lábon menni hogy csinálják?
Figyelt kérdés
Kiábrándító hogy egyből esek el ahogy felemelem a lábam. Másik dolog, hogy ha a fordulást próbálom 180 fokban, ugyanez torténik. Valamint nem tudok megállni sem, csak fékezni. Így nem érzem túl biztonságosnak a korit és szorongok ha nagy a tömeg a koripályán :S2012. dec. 15. 09:37
1/2 dirtboy válasza:
több féle variáció is van a hátra felé korizásra,ne csak egyet tanulj meg.
egy lábon csak siklani lehet ott pedig csak áthelyezed a testsúlyod arra a lábadra amelyiken akarsz siklani aztán már csak egy stabil boka kell és kész is.
2/2 anonim válasza:
Én nem tudok hártafelé menni, de nem is próbáltam nagyon. A 180 fordulat megy úgy ahogy, meg tudok úgy menni mint a gyorskorizók a kanyarban. Az egylábashoz meg csak egyensúlyérzék kell, más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!