Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Jégkorira az élvédőt, hogyan...

Jégkorira az élvédőt, hogyan kell felhelyezni?

Figyelt kérdés

Ráteszem az élére és utána azzal a kis gumival ami külön van hozzá hogy rögzítem?

Köszönöm a válaszokat.

2012. okt. 23. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát szerintem elég egyértelmű, ezért így kicsit nehéz leírni..

Szóval fogod az élvédőt rárakod a pengére (az akasztós gumi rész kerül a penge végére), majd a gumit ráhúzod a pengére és az megtartja a védőt a pengén. Nem tudom, hogy érthető e..Itt egy kép ezen látszik is: [link]

2012. okt. 23. 15:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. okt. 23. 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Negyfajta elvedo letezik:

1./ eloszor is, a korihoz adnak gyarilag egy vekony kis u alaku bizgentyut, elvedonek is nevezhetjuk ... ezt csak siman felteszed a kori elere

2./ van egy olyan textil szeru valami, a kori feloli oldalon gumis, a penge ele felol megerositett gerincu.

(ez a ket elso megoldas csak elvedo, jarni nem lehet rajta)

3./ szethuzhato elvedo ket reszbol all, kozepreszen rugo tartja ossze ... szethuzod, felteszed, elengeded es a rugo megfeleloen tartja azt

4./ orreszen fix, saroknal gumiszalaggal rogzitheto megoldas: korcsolya meretenek megfeleloen beallitod a gumiszalag helyet, beakasztod a penge sarkaba, majd az elvedot az orr fele megnyujtva felhuzod a pengere es az elvedo elejet rahuzod a korcsolyapenge hegyere.

(ket utobbi megoldassal mar maszkalhatsz a betonon, de ne felejtsd el levenni ha jegre lepsz)

2012. nov. 26. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!