Jégkorira az élvédőt, hogyan kell felhelyezni?
Ráteszem az élére és utána azzal a kis gumival ami külön van hozzá hogy rögzítem?
Köszönöm a válaszokat.
Hát szerintem elég egyértelmű, ezért így kicsit nehéz leírni..
Szóval fogod az élvédőt rárakod a pengére (az akasztós gumi rész kerül a penge végére), majd a gumit ráhúzod a pengére és az megtartja a védőt a pengén. Nem tudom, hogy érthető e..Itt egy kép ezen látszik is: [link]
Negyfajta elvedo letezik:
1./ eloszor is, a korihoz adnak gyarilag egy vekony kis u alaku bizgentyut, elvedonek is nevezhetjuk ... ezt csak siman felteszed a kori elere
2./ van egy olyan textil szeru valami, a kori feloli oldalon gumis, a penge ele felol megerositett gerincu.
(ez a ket elso megoldas csak elvedo, jarni nem lehet rajta)
3./ szethuzhato elvedo ket reszbol all, kozepreszen rugo tartja ossze ... szethuzod, felteszed, elengeded es a rugo megfeleloen tartja azt
4./ orreszen fix, saroknal gumiszalaggal rogzitheto megoldas: korcsolya meretenek megfeleloen beallitod a gumiszalag helyet, beakasztod a penge sarkaba, majd az elvedot az orr fele megnyujtva felhuzod a pengere es az elvedo elejet rahuzod a korcsolyapenge hegyere.
(ket utobbi megoldassal mar maszkalhatsz a betonon, de ne felejtsd el levenni ha jegre lepsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!