Hova menjünk síelni?
Figyelt kérdés
Januárban szeretnénk síelni menni, de nem tudom hova kéne. Középhaladó síelők vagyunk. Eddig Donovalyban és Lachtalban voltunk. Lachtal az nagyon jó volt. Van valakinek tapasztalata, hogy hova érdemes menni? Ja és olyan helyre ahol pályaszállás van. Köszi előre is.2009. júl. 29. 11:40
4/12 anonim válasza:
múraó nagyon jó hely akár mien képességü vagy!
5/12 anonim válasza:
Szerintem Franciaországban is gondolkodhattok nyugodtan. A szállás majdhogynem olcsóbb is mint Ausztria vagy Olasz. A kaja drágább egyedül, de ha visztek magatokkal akkor az sem probléma. Ajánlom Saint Sorlin-t és Alpe D'Huez-t, mindkettőt tapasztalat alapján. És ugye fr-ban a pályaszállás az alap.
6/12 anonim válasza:
hát biztos hogy nem...
1. magyarországhoz olasz közlelebb van
2. tapasztalatból mondom hogy olaszban tarvisio nagyon jó hely, középhaladó, haladó és profi sielőknek is. Kezdőknek nem nagyon szokták ajánlani, de én kezdő káént is oda mentem és még egyben vagyok x) pályaszállás ott is van. ****os szálloda olcsón.
7/12 anonim válasza:
Én eddig csak Észak-Olaszországban voltam síelni, de az állati jó volt. Több helyen is voltunk, ott lehet válogatni bőven a sok hegy közül :)
8/12 anonim válasza:
Én Lengyelországot tudom ajánlani.
Mi Zakopane-ban voltunk és a szállás + étel olcsóbb volt mint itthon.
A síelés hasonló áron van mint itthon.
9/12 anonim válasza:
Olaszbaaa! az a legjobb hely síelni szerintem :) mi szinte minden évbe oda megyünk
10/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy csak ne a majmokbolygója Slotákiába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!