Hogy lehet ilyenkor sítábort találni vagy valakit, akivel el lehetne menni síelni?
Kezdő vagyok, de a környezetemben nem találtam senkit, akivel elmehetnék. Helyeket meg nem ismerek. Tudtok ajánlani valamit?
Jöhet fiú, lány is :)
Hát olyan 200-300 eurónál nem szívesen szeretnék többet rászánni. De kezdő vagyok. Igazából csak a síelés érdekel.
Szal nem szeretnék ilyen nagy bulis helyekre menni, mert nem az a lényeg számomra.
És fiú vagyok
Tudom, csalódást okoztam :(
kategory fail.
amúgy kérdezz körbe a tanáraidnál, hogy szerveznek-e sítábort suli szinten, vagy hogy van-e még valaki, aki úgy van vele mint te. ha jó a tanári kar, találnak melléd delikvenst.
de amúgy a neten is próbálkozhatsz, csak ott sosem lehet tudni, nem-e fogod ki véletlenül fűrész inkarnációját...
Hány éves vagy?
Mert ha 16 fölött, akkor bizony kín megtanulni síelni. Kicsiként még egyszerű megtanulni...
És még valami.
A sítáboroknak nagyon fontos része, hogy a barátaiddal jól érzed magad, miután kifáradtál a lejtőkön. És az átlagember bizony ilyenkor iszik. Csak szóltam.
23F
áh, bocsi, gimis kérdésnek tűnt XD
hát akkor marad a net..csak óvatosan, esetleg menj itthonról szervezett útra, és ott barátkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!