Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi a helyes?
A szobatársammal már 3. éve lakunk egy szobában a kollégiumban. A barátjával most szeptemberben jöttek össze, szintén kolis, szintén szaktárs. Sokat vagyunk együtt, hármasba, négyesben egy barátunkkal. A lánnyal a sok eltöltött idő miatt nagyon közel állunk egymáshoz, a fiú pedig felfogásunk miatt vagyunk nagyon jóban.
Tegnap este szóba hozta a fiú, azt mondta, hogy nem tudja, akarja-e folytatni, mert nagyon elege van a lányból, folyton hisztizik, vizsgán is bedurcázik... (Ebben igaza van.)
Nem tudom eldönteni, hogy kivel értsek egyet, nem szeretnék beleszólni.
Köszönöm.
A gondom, még mindig az, hogy a legjobb barátaim, és a srác folyton nekem mondja, és tőlem kér tanácsot.
Szilveszterkor a lány megkérte a fiút, hogy menjen fel aludni, mert úgy nem tud, ha a fiú rosszul van, erre a fiú megsértődött, és két oldalról hallgattam az érveket.
Most még jó, mert a fiú mondja csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!