Milyen jellegű sínadrágot javasoltok egész napos téli túrára?
Figyelt kérdés
Sínadrágot vennék, elsősorban egy napos túrára az Alpokba, 1000m szintkülönbség megtétele lenne fel/le, de később síeléshez is használnám valószinűleg. Kérdés, hogy VÉKONYABB vagy VASTAGABB kivitelt válasszak? Aláöltözővel venném fel, de nem tudom mennyire izzadok bele ha jó idő van, vagy ha rossz, vagy mennyire fáznék benne. Tudom egyénfüggő is... De a vastagabbat meg a vékonyabbat is ajánlgatták már. Köszi!2012. jan. 9. 20:37
1/2 A kérdező kommentje:
2012. jan. 9. 22:44
2/2 anonim válasza:
Én nem vagyok valami nagy szakértő, de ilyen univerzális dolgot szerintem nehéz találni, és/vagy nagyon drága. Sínadrágban nem lehet valami kényelmes túrázni, ebből a szempontból inkább vékonyat. Mondjuk annak meg alá lehet öltözni síeléshez. Szóval én a vékonyabbra szavazok, bár még sosem síeltem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!