Hogyan szárítod ki a sícipődet, amikor több napon síelsz egymás után?
Figyelt kérdés
Én eddig csak 1 napon síeltem egyszerre, de utána is kellett 3 nap mire kiszáradt, pedig folyamásosan meleg helyen volt a kazán felett.2011. nov. 27. 17:28
1/3 anonim válasza:
Sehogy, sose volt szükség ilyesmire. Mitől lett olyan vizes, hol ment bele a hó? Nekem olyan nadrágom van, aminek be van varrva a szárába egy kis plusz anyag gumival a végén, és azt rá tudom úgy húzni a sícipőre, így egy kicsi se megy bele. Egyébként az eddigi (kölcsönzői) cipőimből ki lehetett szedni a bélést, és külön szárítani, ha kellett.
2/3 A kérdező kommentje:
Ebből is ki lehet venni a bélést, úgy szárítottam. Nem kívülről ment bele a hó, mert a külseje gumis bevonatú, és a nadrágomnak is van egy cipőre húzható hófogó része, csupán nagyon beleizzadt a lábam. Esetleg valamilyen láb izzadásgátló létezik?
2011. dec. 2. 22:21
3/3 qaí válasza:
a lábad mindig bele fog izzadni, jól tetted ki kell venni a belső részét és ennyi :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!