Ki várja már a Telet és a hideget? :-P
Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 12:57
1/18 anonim válasza:
Én már nagyon! Mert utána jön a tavasz meg a nyár! :)
2/18 anonim válasza:
en nagyon varom , kivancsi vagyok, h fogom birni a a hideg reggeli edzeseket(futni szoktam)
3/18 A kérdező kommentje:
Te futsz gáton?
2011. szept. 26. 13:22
4/18 anonim válasza:
Nem ertem, milyen gaton?Sima salakpalyan futok
5/18 anonim válasza:
Én nagyon várom a havat és a röpködő mínuszokat. Mindig is tél-párti voltam, imádom a hideget, nem vagyok fázós sem, sőőőt.:) De valahogy kétlem, hogy havas telünk lenne, mert tavaly se vitte túlzásba.:S Lusta volt a tél...
7/18 Vuk-91 válasza:
Nem szeretem a hideget. Állandóan megfázok tőle.
8/18 anonim válasza:
én nagyon :DDD
olyan szép a hóesés, meg olyanjó amikor felkell öltözni melegen. és a szünet, a fenyőfaillat, a hangulat, a gyertyák, korcsolyázás, meg minden...:)))))
imádom a telet.:)15/l
10/18 anonim válasza:
Én várom már!legalább legálisan bekucorodhatok a szobába mert korán setétedik, nincsenek legyek, szúnyogok,jó a levegő!és olyan jól esik hólapátolás után egy nagy korty pályinka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!