Van itt olyan lány aki jéghokizik? Mikor kezdtétek? Hogy megy? (azt is írni hogy most hány éves vagy)
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 15:23
1/6 anonim válasza:
Egy éve kezdtem, de már volt alaptudás vmennyire. Hát még van mit fejlődnöm és nem hiszem h nagy jövőm van benne, csak egy hobby, de nagyon szeretem így is. (16/l)
2/6 A kérdező kommentje:
milyen alaptudás?
az a lényeg h tetszik :)
hol játszol?:)
2011. szept. 21. 15:40
3/6 anonim válasza:
én elkezdtem anno de képtelen voltam beilleszkedni és egyik barátnőm sem volt hajlandó jönni szóval félbemaradt sajnos pedig imádom :\\\
15
4/6 A kérdező kommentje:
az nemjó :(
neki nem tetszik?
hova jártál?
2011. okt. 6. 15:48
5/6 anonim válasza:
Első vagyok, már elég jól tudtam korizni, mikor elkezdtem. (az átlagosnál jobban)
6/6 anonim válasza:
Ééééén!!! :D
A 12. születésnapomon kezdtem ami még 1 hónapja se volt xĐ 2 edzésen voltam eddig, és hát nem vagyok még túl jó, de senki se születik úgy, hogy tudja.
Nálunk a társaság is jó, és nem közösítenek ki a többiek. Ja és most is 12 éves vagyok még természetesen :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!