Milyennek kell lennie a jó sí napszeművegnek?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy milyennek kell lennie?! A lencse szine milyen legyen, az arcomra hogyan illeszkedjen?2009. febr. 8. 16:54
1/4 anonim válasza:
A sárga lencse jobb,mert kiemeli a kontúrokat.
2/4 anonim válasza:
hát ha "sima" napszemüveget akarsz akkor lényeg hogy jól simuljon és a sárga de inkább a narancs sárga a jobb
de én síeléshez jobban ajánlom a rendes síszemüveget biztos láttál már olyat cross motoron is szokták használni bocs de nem jut eszembe a neve a lényeg hogy hajlékony legyen és abból is a narancs sárga. annál természetes hogy passzol a fejedre:D
3/4 anonim válasza:
Pár év tapasztalattal én is azt mondanám, h igaz síszemüveg a nyerő. Lényeges dolog, h ne párásodjon, erre nekem eddig az jött be, h legyen dupla lencsés. Másik dolog, h ha bukóval is fel akarod venni (ez sem árt, de tényleg, ha te nem is esel, már nagyon csúnyán el tud csapni), akkor fontos h maga a lencsés szemüveg résztől független legyen a pánt, h akkor is simuljon az arcodra, ha a pánt kicsit eláll, a bukó miatt. Én az Uvex apacheommal meg vagyok elégedve, csak ajánlani tudom.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat megtaláltam a majdnem tökételtes szemüveget. Az arcomra jól simul és sárga szinű és változtatható lencsés is szóval zsir. Csak kár, h a lencse nem passzól bele teljesen, de a feladatnak megfelel. Már síeltem is benne és jó is volt :D
2009. márc. 4. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!