Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » SEGITSEG! NAGYON FONTOS! Lesz...

SEGITSEG! NAGYON FONTOS! Lesz ho? Tobbi lent

Figyelt kérdés
penteken megyek a francia alpokba snowboardozni chamrousse-ba. par haverom azt mondta hogy ekkor mar egyaltalan nem lesz ott ho es meleg lesz !! kerlekszepen valaki meg tudna nezni/mondani nekem valahogy h pentektol milesz ott?? az internetes elorejelzesekben nem tudok kiigazodni. ELORE IS KOSZONOM !!
2011. jan. 11. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:
50 - 70 cm tömörített hó van és pénteken +6 fok lesz
2011. jan. 11. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
2011. jan. 11. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne parázz! A hegyen úgyis megoldják hogy legyen hó! Lehet hogy nem lesz tökéletes, lehet hogy nem találsz szűzhavat, lehet hogy délutánokon egy kicsit tapadós lesz az olvadás miatt, de fogtok tudni snowboardozni! A hóágyúkkal úgyis pótolják. Csak tényleg annyi, hogy ha melegszik a levegő akkor tapadós lesz, de legalább fogtok tudni csak egy szál pólóban csúszni :)
2011. jan. 11. 16:41
 4/5 A kérdező kommentje:
nem fog elolvadni? mennyire lehet majd snowboardozni?
2011. jan. 11. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Dehogy fog elolvadni! Nekik sem céljuk az hogy elmenjenek onnan a síelők, boardosok. Azért találták ki a hóágyúkat, hogyha gond lenne azzal tudnak a pályán segíteni. Ha olyan nap lesz, hogy plussz fogok várhatóak, akkor menjetek ki reggel már rögtön ahogy indulnak a felvonók, mert akkor még jó az idő, délig úgysem olvad, és akkor nagyon jók a pályák, amikor kezd (ha kezd) tapadós lenni, akkor bementek egy kicsit a hüttébe, de elolvadni nem fog ne félj! Attól függ milyen boardos vagy, ha még kezdő, akkor nem is baj ha tapad, nem fogsz ezerrel száguldani le a hegyről! :) Én mondjuk nem igazán bírom a tapadós havat, mert én már több mint 10 éve boardozom, ugratókon szoktam menni, és ha nem megfelelő a sebességem akkor bukta. De ne félj, nem lesz az hogy kimentek, aztán zöld fű lesz a pályán amin bárányok legelésznek és süt a nap és nőnek a virágok! :D Lesz hó! ;)
2011. jan. 11. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!