Lehet hulye kerdes lesz, de kivi vagyok nagyon. A madarak mashova is repulnek? Tobbi lent.
Szval a galambok egy helyen vannak minden marmint tegyuk fel Budapest 13 keruleti galamok:)
na szval azok csak ott repkednek vagy erepulnek messzebre is???Tudom hulye kerdes de ez engem erdekel...Elore is koszi a valaszt...
U.I:gondolom repulnek meg ienek,nem is ezt akartam ebbol kihozni csak hogy utana visszamennek van nekik olyan hogy otthon vagy csak ugy repkednek keruletrol keruletre akar pl a balcsiig is elrepulnek?
Nem szakértői válasz, de szerintem nem vándorolnak/kóborolnak.
Van egy behatárolt területük, ahol repkednek. Néha visszatérnek bizonyos helyekre ahol szeretnek üldögélni, vagy ahol van táplálékuk, illetve ahol tudnak éjszaka pihenni.
Kb. úgy képzeld el, mintha egy faluban/városban élnél és nem nagyon mennél ki onnan, mert ott van minden ami általában kell. Pl. élelmiszerbolt, iskola, mozi, strand, park stb. Csak ezek között a helyek közt ingáznak.
Utolsó vagyok
Ha hasznosnak találtad a válaszom, kérlek cserébe tedd meg a kedvemért, hogy az "ilyen" szót ezentúl ly-nal írod!:)
23:55 Te komolyan az ly-on akadtál fenn? (Nem mintha engem nem zavarna) De van itt még probléma bőven :D
Érdekes, hogy ily merészen kiragadtad ezt az Ly-t :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!