Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Korcsolyázásnál előny, ha...

Korcsolyázásnál előny, ha valaki tud görizni? :O

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 15:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ja és még egy dolog, a görkori azért jobb télen is (már ha éppen száraz az idő) mert nincs belépti dij
2010. dec. 13. 12:46
 12/14 anonim válasza:
számít. nem is keveset. én évekig görkoriztam, majd kikerültem a jégre életemben először, és fél óra múlva már tartottam a többiekkel az iramot. meggyorsítja a biztonságérzeted:)
2010. dec. 14. 23:14
 13/14 anonim válasza:
Amikor életemben először mentem rá a szegedi kori pályára, be voltam tojva, hogy tutira leégek,mert még sosem koriztam jégkoriban. Hatalmas meglepetés ért,amikor én voltam a leggyorsabb a barátnőmmel abban a nagy ember tömegben. Görkorizni előtte rengeteget koriztam, szóval így nem volt nehéz :D
2010. dec. 15. 22:01
 14/14 anonim válasza:
Én három éve tanultam meg korizni, tehát 11 éves koromban. Mielőtt jégre léptem volna, nagyon bénán görkorcsolyáztam. El sem tudtam indulni. De korcsolyázni 4 alkalom után zökkenőmentesen tudtam. Jó, nem koszorúzni meg farolni, de stabilan és biztosan. Szóval nekem nem függött össze!
2010. dec. 19. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!