Korcsolyázásnál előny, ha valaki tud görizni? :O
minden bizonnyal. ha már tudsz görkorizni akkor megtanultál esni, van egyensúlyérzéked is valamennyi.
görkorizni én is tudok, de még sosem korcsolyáztam, egyszer kipróbálom akkor legközelebb már tudok válaszolni pontosan :D
Előny. :)
Én nagyon régóta és sokat görkoriztam és 3 éve mikor korcsolyáztam egyszer sem estem el! Pedig nem a pályaszélén kapaszkodva csúszkáltma végig.. :P Annyi probléma lett hogy ujonnan vettem korit és műkorcsolya " típus volt " szóval nem hoki és teljesne elnyomta a bokámat.. :( Szóval kori vásárlásnál is érdemes vagy hoki korit venni kezdésnek :)
igen
bár a kori kicsit más, kevésbé tapad, egyenesfutása sem olyan, van éle, stb
szerintem meg nem nagy dolog elesni, nem is (gör)koriztál igazán, ha nem estél el
vidd el a térdvédőd, kellemes amikor nem a térdeddel karistolod a rücskös jeget, kézvédőt is felvheted, legalább nem törik el a csukód, de ha nem akarod nem kell, de kesztyűt mindenképpen vigyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!