Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Korcsolyázásnál előny, ha...

Korcsolyázásnál előny, ha valaki tud görizni? :O

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 15:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

minden bizonnyal. ha már tudsz görkorizni akkor megtanultál esni, van egyensúlyérzéked is valamennyi.

görkorizni én is tudok, de még sosem korcsolyáztam, egyszer kipróbálom akkor legközelebb már tudok válaszolni pontosan :D

2010. dec. 9. 15:17
 2/14 A kérdező kommentje:
én is az elsőre megyek majd. hát remélem nekem jobban fog menni, mint annak, aki még elétében nem gözizett, meg semmi. Kicsit félek.=/
2010. dec. 9. 15:21
 3/14 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok.=)
2010. dec. 9. 15:25
 4/14 anonim válasza:
Persze hogy előny volt olyan hogy mikor én először mentem korcsolyázni akkor estem nem is tudtam egy métert se tenni akkor még nem tudtam görkorcsolyázni még akkor nyáron megtanultam görkorcsolyázni és utána való télen már ment a korcsolyázás is tehát ha tudsz görkorcsolyázni akkor tudsz korcsolyázni is
2010. dec. 9. 15:32
 5/14 A kérdező kommentje:
Jó hír. Most kicsit nyugodtabb vagyok.=)
2010. dec. 9. 16:36
 6/14 anonim ***** válasza:

Előny. :)

Én nagyon régóta és sokat görkoriztam és 3 éve mikor korcsolyáztam egyszer sem estem el! Pedig nem a pályaszélén kapaszkodva csúszkáltma végig.. :P Annyi probléma lett hogy ujonnan vettem korit és műkorcsolya " típus volt " szóval nem hoki és teljesne elnyomta a bokámat.. :( Szóval kori vásárlásnál is érdemes vagy hoki korit venni kezdésnek :)

2010. dec. 9. 18:27
 7/14 anonim ***** válasza:
persze h előny, sőt a görkori nehezebb is valamennyivel sztem
2010. dec. 10. 14:18
 8/14 anonim válasza:
még jó hogy előny. én is úgy tanultam 5 évesen jégkorizni hogy már tudtam görkorizni. és hidd el hogy nagyon nagy előny.
2010. dec. 10. 16:22
 9/14 anonim ***** válasza:

igen

bár a kori kicsit más, kevésbé tapad, egyenesfutása sem olyan, van éle, stb

2010. dec. 13. 12:40
 10/14 anonim ***** válasza:

szerintem meg nem nagy dolog elesni, nem is (gör)koriztál igazán, ha nem estél el

vidd el a térdvédőd, kellemes amikor nem a térdeddel karistolod a rücskös jeget, kézvédőt is felvheted, legalább nem törik el a csukód, de ha nem akarod nem kell, de kesztyűt mindenképpen vigyél

2010. dec. 13. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!