Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Mivel lehet helyetesíteni a...

Mivel lehet helyetesíteni a síoverált?

Figyelt kérdés
Holnap megyek Ausztriába síelni és sajnos nincs síoverálom.És nem olyan válaszokat kérek,hogy:"síoverál nélkül nem tudsz elmenni" meg stb..
2010. dec. 8. 17:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
de amugy melegen kell öltözni??
2010. dec. 8. 18:41
 12/20 anonim ***** válasza:

nem árt melegen öltözni de gondolj arra h kimelegedsz

vegyél fel harisnyát arra farmert vagy vízálló szélálló nascit felülre póló hosszúújjú póló pulóver meg kabát ja és síszemüveg nm árt

2010. dec. 8. 18:57
 13/20 bénabéla11 ***** válasza:

"Farmerben nem lehet mozogni nehogy abban meny el légyszíves ne hozz szégyen Magyarországra!!!Mindenki ki fog ott röhögni!"

meg ez a falusi duma...és ha a sipálya falvak mellett van? te idióta...midnenki ugy öltözik ahogy akar...a sielés sport nem pedig divat...te majom...lehet h az összes falusi ahogy te mondod lesielne a pályáról...mig te a Burton cuccodban villantassz pl...

egyébként tényleg nem tul kényelmes, de ha nincs más az is jó...én inkább cicanadrágot vennék fel cicanadrággal...

kiborit az ilyen szégyen duma...nem villogni mész, hanem sportolni...idiótaaaaaaaa

ha meg kiröhögnek, biztos lehetsz benne h mindegyik idióta amelyik kiröhög...

2010. dec. 10. 05:13
 14/20 bénabéla11 ***** válasza:
cicanadrágot melegítőalsóval! akartam irni:D bocs:D
2010. dec. 10. 05:14
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

05:13

Te szerencsétlen ez a farmer dolog a divat most ,nem tudod ,hogy ki a f.sz vagyok akkor itt ne kommentálj tőlem kapott egy értelmes választ nem úgy mind tölled ,na takarodj vissza ahonnét jöttél ,ha meglátnálak a sípályán lekergetnélek...

2010. dec. 10. 11:23
 16/20 bénabéla11 ***** válasza:

te irtad h ne hozzon szégyent...mindenki abban siel amiben akar...nem az a lényeg...és mi köze ennek az egésznek ahhoz h te ki vagy, vagy ahhoz h én ki vagyok...

ha csak farmerra van pénz akkor csak arra...nehogymá azé vegye fel me divat vagy nem divat...

ennyit akrtam...de azé szépen felment az agyvized:D szinte innen látszik mekkora az agyad:d

2010. dec. 10. 14:14
 17/20 bénabéla11 ***** válasza:

ja és az hogy "pfff elég falusi amelyik farmerben sízik az őszesnek a lábát kéne törni..."

nem hiszem h a legnormálisabb válasz volt...

2010. dec. 10. 14:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Én megírtam ,hogy farmerben nem lehet sízni ,nem lehet ugy mozogni ahogyan kéne de hát ha csak ilyen évente síztek az pont jó ahogy van nektek:)
2010. dec. 10. 14:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Az agyam kapacitását szidalmazó mondatodra meg a kezem sem mozdítom ,hogy a te szintedre süllyedjek le és szidalmazzalak mert nem hiszem ,hogy egy korosztály vagyok veled mivel te a 14 évet súrolhatod így az írásod alapján!
2010. dec. 10. 14:25
 20/20 bénabéla11 ***** válasza:
oké értettem, elnézést...én ugyan csunyán fogalmaztam, de te sem voltál éppen kedves ebben a farmer témában:D
2010. dec. 10. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!