Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A vizipipa dohányt lehet...

A vizipipa dohányt lehet helyetesíteni gyümölcsel?

Figyelt kérdés

ha lehet hogyan kell elkészítení? Milyen gyümölcsökből ?

És lessz íze?

2011. máj. 29. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

nem lehet helyettesíteni, mert dohány kell hozzá

A dohánynak sem attól van alma íze, mert tele van almával, hanem mert szét van áztatva parfümbe

2011. máj. 29. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Az előttem lévő már leírta a választ,na de azért itt van egy ötlet,amiért FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!!!!!!!!!!!!!!

Ha van epred,vagy cseresznyéd,akkor ezt tudnám ajánlani!

Enni is nagyon finom,én imádom,én találtam ki! :)

A cseresznyét kimagozod,egy olyan tál fölött,amibe csöpöghet a leve,mert később arra még szükség lesz!

Lehetőleg ne szedd cafatokra magozás közben! Miután kimagoztál úgy 5-10 cseresznyét,lukasztgasd ki fogpiszkálóval(de ne lukasztgasd szét),majd áztasd bele a saját levébe,na de persze annyi lé nem elég,főleg ha jól magoztad,ugyanis akkor nem szabad sok lét veszítenie! Úgyhogy még magozz cseresznyét,azt már nyugodtan összepréselheted,mert annak már a leves fontos! Ezután borítsd rá a kimagozott cseresznyére. Ezt követően tegyél rá citromlét,vagy valami más finom lét,de ezt nem muszáj!

Majd keverd óvatosan össze,és öntsd le bőségesen mézzel,majd azzal is keverd össze óvatosan,majd hagyd állni egy napig. Kocsonyás édes,kicsit ragacsos finomságot fogsz kapni,ami nem biztos,hogy jó füstöt ad,de egy próbát megér! :)

Próbáld ki,és majd légyszi írd le,hogy volt-e füstje vagy,hogy nem,és,még légyszi azt is,hogy ízlett-e!

Nekem nagyon bejön! :D De például anyának túl édes! :D

2011. máj. 30. 19:20
 3/5 A kérdező kommentje:
kössz a receptet van itthon cseresznye úgyhogy egy próbát megér!
2011. máj. 30. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Szívesen! :)
2011. máj. 31. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a narancsos dohánynak az ALJÁRA (tehát ne felülre mert akkor megég!) gyakran raktam narancshéjat összezúzva. Nagyon finom erős aromát ad.

Ugyan így a mentás dohány alá is tettem néha friss mentalevelet.

Továbbá hasonlóan jó a hatás, hogyha egy órára a víztartályba dobod ezeket pipázás előtt és közben. Csak akkor ki kell pucolni a tartályt, mert másnapra berohad és erjedni kezd :(

2011. máj. 31. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!