A jégkoritól fogyok?
Fogsz tőle fogyni. Egy jéghoki meccs alatt a játékosok 5-6 kilót fogynak !! ha nem hiszed keress utána :)
Mellesleg ha jól olvastam a hasad picit nagy, akkor hasra kezd el gyúrni (felülés) mert ez az egész tested átmozgatja és nem konkrétan a hasadat.
Valamennyit természetesen fogysz tőle, hisz mozogsz, a lábaid erősödnek. Viszont ne várj csodákat, gondolom nem is vagy olyan naív hogy azt hiszed elmész kétszer korcsolyázni, és már is úgynézel ki, mint a profik, akiken minden ruha jól áll. :)
Ha ezt szereted csinálni, csináld nyugodtan ezt, ártani nem árt, sőőt... én is nagyon szeretek korcsolyázni, és semmivel nem lehet összehasonlítani. Próbálj meg egészségesen táplálkozni, amennyire tudsz (nem feltétlen muszáj átállni csak salátára, csak mondjuk a zsírban tocsogós, gyorskajákat, stb... kerüld) És csinálj meg naponta pár felülést, amennyit bírsz, nincs határ, de nekem eleinte a tesi tanárom, 4x10-et ajánlott, aztán ez a 10 mindig több lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!